Umut bey sizi yada baska bir forum uyesini gucendirmek degildi maksadim.. zaten yazdiklarim kisisel de degil..
"Nedense" dememin sebebi aslinda nedenini bilmedigimden degil.. haklisiniz tabiki bir ima soz konusu...
Daihatsu forumunda, daihatsu kullanicilarinin olusturdugu bir topluluk icerisinde dogal olarak kimse kendi arabasi hakkinda olumsuz yorumlar yapmayacaktir... kabul edelim ki millet olarak boyleyiz, En kral araba yenisini alana kadar kendi arabamizdir. Zira Web uzerinde bircok arabanin kullanici forumlari ve team leri var, hic bir kullanici kendi arabasini yermez bu forumlarda... Ayni bu forum gibi.. ama diger markalarin forumlarinda daha fazla ariza ve sorunlarla ilgili baslik bulmaniz mumkun.

bu konuda haksizlik etmemek lazim... Zaten bende Sattigim terios arac hakkinda ariza vs. gibi problemlerden degil aracin dogasindan kaynaklanan ve beni rahatsiz eden yonlerini aktardim. Basligi acan arkadas da otomatik terios alacagi icin bende kendisine tecrubelerimi aktardim... (bu arada belki biraz icimi dokmus olabilirim

)
istemeden kirdigim ve uzdugum herkesten ozur dilerim.