Terrios alacağım yardımcı olurmusunuz

Daihatsu'nun 4x4 segmentindeki aracıdır. Daihatsu Terios, çeşitli ülkelerde Toyota Cami, Dario Terios, Daihatsu Taruna, Perodua Kembara adları altında da satılmaktadır.

Terrios alacağım yardımcı olurmusunuz

Mesajgönderen cakinberk tarih 25 Ağu 2010, 13:14

Herkese merhabalar. 2005 model bir Terrios 1.3 almayı düşünüyorum. 45000km de 17500 TL istiyorlar fiyatı makul mü sizce. Kazası,boyası vs yok. Doğuda bir ilde görev yapıyorum, servis yedek parça vs sıkıntı yaşarmıyım. Bayan olarak doğuda bu işlerin nekadar zor olacağını tahmin edersiniz. Acil olarak cevap verebilirseniz memnun olurum. Herkese kazasız, belasız sürüşler dilerim.
cakinberk

Marka: Daihatsu
Model: Terios 1. Nesil

Re: Terrios alacağım yardımcı olurmusunuz

Mesajgönderen camoka tarih 25 Ağu 2010, 16:48

bulunduğunuz ilde daihatsu servisi varsa herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmazsınız.
terios da diğer araçlar gibi kul yapısı (her ne kadar japonlar'a insan demeye utansam da)
elbette arıza verecektir. iş eninde sonunda bulunduğunuz ilde daihatsu servisin mevcudiyetine dayanıyor.
çevre illerdeki servisler bile güvenlik sebebiyle artı bir durum yaratmaz. dediğim gibi eğer bulunduğunuz ilde servisi yoksa bence uzak durun terios'tan. bu durum diğer tüm araba markaları için de geçerli.
SiriOne
Kullanıcı avatarı
camoka

Model: Sirion 1. Nesil

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 25 Ağu 2010, 16:50

Ben bugüne kadar bakımı düzgün yapılan ama arıza yapan 1 tane bile Daihatsu duymadım diyerek konuşmaya katılayım :)
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Model: YRV Turbo

Mesajgönderen CST tarih 26 Ağu 2010, 16:08

aksesuar ve donanım detayını verirseniz daha yardımcı olabiliriz.
Ne Mutlu TÜRK'üm DİYENE!!!
Kullanıcı avatarı
CST

Mesajgönderen riogrande tarih 30 Ağu 2010, 21:00

Otomatik vites ise kacırmayın derim.ufak tefek arızalar dısında pek arıza cıkarmaz.aracı kullanın.,özellikle ön konsoldan rahatsız edici bir tıkırtı varmı ona dikkat edin.mutlaka almadan servise götürüp rapor isteyin.
Kullanıcı avatarı
riogrande

Dön Terios (1. nesil)

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir