Tescilli olarak Dünya nın en tehlikeli yolu

Daihatsu, motor sporları veya otomotiv konularının dışında kalan herşey için genel forum alanı.

Tescilli olarak Dünya nın en tehlikeli yolu

Mesajgönderen FaTiH tarih 29 May 2009, 11:51

26.sayfada hiç tanımadığımız bir Daihatsu modeli de var!! :D

http://fotohaber.ekolay.net/detay.aspx?kid=4&id=13085
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Marka: Daihatsu
Model: Sirion 1. Nesil

Re: Tescilli olarak Dünya nın en tehlikeli yolu

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 29 May 2009, 13:53

İlk önce eski bir Hijet olabileceğini düşündüm. Fakat Hijet olmak için büyük. Daha sonra Zebra olabileceğini düşündüm. Ama bu sefer de ön pencerenin altındaki siyahlık ve aracın boyutu beni Delta platformu üstüne geliştirilmiş bir van varyasyonu olduğunu düşündürmeye itti.

Bu saydığım 3 modelden birisi büyük ihtimalle ama Bolivya'nın dağ yollarına çıkan bu araç hangi ülke için, hangi isim altında ve hangi yılda üretildi bunları bilmek çok zor. Yaklaşık 2 saattir internetten bir ipucu bulmaya çalışıyorum ama nafile... Aracın ön kısmı Delta'ya çok benziyor. Genel görünüm, pencere yapısı ve genişlik bakımlarından da eski model Zebra'lara benziyor. Hijet varyasyonu olma olasılığı da var.

Mahvettin beni Fatih! Sürekli bu gizemli Daihatsu'yu düşünür dururum şimdi... :x :roll: :lol:
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Model: YRV Turbo

Mesajgönderen FaTiH tarih 29 May 2009, 14:04

:D :lol: :D Valla bazen gizemli; bilmediğimiz bazı Daihatsu modellerinin varlığını görmek açıkçası beni mutlu bile ediyor!! :wink: Bu arada bu yol tam bizim 1.nesil Terios umuza göreymiş!Küçük boyutlu bir 4x4 e göre tam bu yollar!! :wink:
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Mesajgönderen camoka tarih 02 Haz 2009, 19:05

o değil, daihatsu ile bir sıkıntı yaşanmamış herhalde oralarda uzamış gitmiş, tek çekmişler "gizemi" baksanıza. belki de fotoğrafı çekenler daha geride sıkıştı kaldılar, kim bilir?

sorum umut'a, hatırlarsan geçen sene sisli bir akşam video kaydedip, daha sonra da sis falan göremediğinden yakınıyordun. ne oldu çözebildin sis'in neden kayıtta gözükmediğini, daha doğrusu kaydın sisi atıp yolu ayna gibi gösterdiğini?
SiriOne
Kullanıcı avatarı
camoka

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 02 Haz 2009, 19:18

Yok, o olay öyle gizem olarak kaldı :) Bu arada diğer konudaki güç arsızı yorumun da gözümden kaçmış değil. Şaka bir yana, kararımdan memnunum. Bugün yine olsa yine yaparım :)
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Model: YRV Turbo

Dön Konu Dışı

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir