TEŞEKKÜRLER !

Daihatsu'dan Güncel Haberler (Bu bölüm Daihatsu ile ilgili haberler içindir. Modeller ile ilgili haberler için, ilgili modelin kendi sayfasının kullanılması rica olunur)

TEŞEKKÜRLER !

Mesajgönderen ilker tarih 04 Mar 2009, 14:43

8 Mart 2008 Pazar günü İzmir Autodrom da koşulacak olan Time Attack pist yarışının 3. ayağı için servislerinde hiç bir ücret almadan bujilerimi ve yağ filtremi değiştirip genel bir yürüyen aksam kontrolü yapan TECİMEROĞLU DAIHATSU YETKİLİ SERVİSİ' ne ve ücretsiz olarak Profi-Car Synth-Tech XT 5W30 motor yağı vererek bana destek olan VOLPET PETROL ÜRÜNLERİ LTD.ŞTİ ve BERK OTO' ya, yarış katılım ücretini üstlenen şirketim SEDAŞ İNŞAAT' a ,

DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM ...

İLKER KİREÇCİOĞLU
Kullanıcı avatarı
ilker
Sirionoloji Ana Bilim Dalı Başkanı

Re: TEŞEKKÜRLER !

Mesajgönderen fcpasa tarih 04 Mar 2009, 14:47

bende kendi adıma sana ve senin gibi tüm yarışmacılara yardımda bulunan adını saydığın işletmelere teşekkürü boç bilirim....
c.turhal
Kullanıcı avatarı
fcpasa

Marka: Daihatsu
Model: Sirion 1. Nesil

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 04 Mar 2009, 16:50

ilker yazdı:8 Mart 2008 Pazar günü İzmir Autodrom da koşulacak olan Time Attack pist yarışının 3. ayağı için servislerinde hiç bir ücret almadan bujilerimi ve yağ filtremi değiştirip genel bir yürüyen aksam kontrolü yapan TECİMEROĞLU DAIHATSU YETKİLİ SERVİSİ' ne ve ücretsiz olarak Profi-Car Synth-Tech XT 5W30 motor yağı vererek bana destek olan VOLPET PETROL ÜRÜNLERİ LTD.ŞTİ ve BERK OTO' ya, yarış katılım ücretini üstlenen şirketim SEDAŞ İNŞAAT' a ,

DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM ...

İLKER KİREÇCİOĞLU

Ülkemizde Daihatsu markalı kendi aracıyla yarışlara katılan çok az sayıda (belki de tek) kişi olan İlker Kireççioğlu'nu 1.6 litrelik rakipleri karşısında görmek, gurur verici olmasının yanı sıra, Daihatsu markasının Türkiye'de daha iyi tanıtılması için, ufak olsa bile alışılmışın dışında ve önemli bir faydası bulunduğuna inanıyorum.

Bu konuda İlker'e olan desteğinden ötürü Tecimeroğlu'na ben de teşekkürü borç biliyorum.

Haftsonundaki yarışta başarılar diliyorum İlker.
Sirion'un gücünü göster şu 1.6 lara bir kere daha! :wink:
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Marka: Daihatsu
Model: YRV Turbo

Mesajgönderen basdogan tarih 05 Mar 2009, 13:59

TÜM DUYARLI DESTEKÇİLERİNE TEŞEKKÜRLER SANA DA BOL ŞANSLAR SÜPER YARIŞÇI KARDEŞ
Kullanıcı avatarı
basdogan