Bu konu tam size göre. Amma da reklam koktu yazı
Kıssadan hisse; yeni kasa Sirion, yeni kasa Terios, Materia, Cuore ve Copen hariç tüm modellerde kullanılmış bütün parçaların numaraları ve bağlantı diagramları için bana buradan yazmanız yeterli. Size diagramı ve parça numarasını bulmaya çalışacağım.
Önemli notlar:
- Benden öğreneceğiniz parça numarası ile yurt dışından sipariş vermek gibi önemli bir işe kalkışmadan önce parça numarasını mutlaka teyid etmenizi tavsiye ediyorum. Vereceğim bilgilerin doğruluğundan emin olmam mümkün değil. Ama çok büyük ihtimalle doğru olacağını tahmin ediyorum.
- Elimdeki bilgiler biraz eski olduğu için üstte listelediğim yeni model araçlara ait bilgileri içermiyor. Ayrıca Sirion'un da sadece ülkemize hiç ithal edilmemiş makyajsız (Kıbrıs) versiyonuna dair bilgiler mevcut. İki araç temelde aynı olduğu için pek çok parça da aynı olacaktır haliyle. Ama dediğim gibi özellikle eski kasa Sirion için; sipariş vermeden önce parça numarasının doğruluğunu ve arabanızda kullanılan parça ile aynı olup olmadığını mutlaka kontrol etmenizi tavsiye ederim.