Daha önceden arabam çizildiği zaman titizlik nedeniyle gidip boyatıyordum. Yeni kaskom Anadolu Sigorta. Anadolu Sigorta'da ve diğer birçok şirkette ücretsiz Auto King Mini Onarım paketi var. Bu paket sayesinde boyada oluşan bu tip sıyrıklara yılda 4 kere olmak üzere para vermiyorum. Kapı göçükleri vb ufak göçükler (boya gerektirmeyen) yılda 8 kereye kadar ücretsiz onarılıyor. Ayrıca plastiktampon tamiri ve iç döşeme tamiri, cam tamiri hizmetleri de ücretsiz. Bu hizmetten ilk kez yararlanıyordum. O yüzden sonucu paylaşmak istedim. Arabayı göstermeye götürdüğümde 10 gün sonraya randevu verdiler. Arabayı teslim ettiğim günün akşamı geri aldım. Basit bir boya işlemi için günlerce bekleme dönemi geride kaldığı için çok mutluyum
Yapılan işten de memnun kaldım. Arka kapı ve çamurluğa kadar giden bir sürtme vardı yaklaşık 10 cm kadar. Burası ve tampondaki iki adet sıyrık boyandı.
Gittiğim yer İkitelli Organize Sanayi Sitesi içinde yer alan Sefaköy Sanayi Sitesi'nin hemen girişinde yer alan Auto King bayii. Yetkililerin ilgi-bilgileri de çok iyiydi. Madem ki memnun kaldım, o zaman bu ücretsiz hizmeti tanıtmakta sakınca görmüyorum
Önce ve sonra fotoğraflarını aşağıda bulabilirsiniz: