Ücretsiz Auto King hizmeti

Otomobillerle ilgili her türlü teknik konuya dair paylaşımların adresi.

Ücretsiz Auto King hizmeti

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 02 May 2008, 09:07

Merhaba arkadaşlar,

Daha önceden arabam çizildiği zaman titizlik nedeniyle gidip boyatıyordum. Yeni kaskom Anadolu Sigorta. Anadolu Sigorta'da ve diğer birçok şirkette ücretsiz Auto King Mini Onarım paketi var. Bu paket sayesinde boyada oluşan bu tip sıyrıklara yılda 4 kere olmak üzere para vermiyorum. Kapı göçükleri vb ufak göçükler (boya gerektirmeyen) yılda 8 kereye kadar ücretsiz onarılıyor. Ayrıca plastiktampon tamiri ve iç döşeme tamiri, cam tamiri hizmetleri de ücretsiz. Bu hizmetten ilk kez yararlanıyordum. O yüzden sonucu paylaşmak istedim. Arabayı göstermeye götürdüğümde 10 gün sonraya randevu verdiler. Arabayı teslim ettiğim günün akşamı geri aldım. Basit bir boya işlemi için günlerce bekleme dönemi geride kaldığı için çok mutluyum :)

Yapılan işten de memnun kaldım. Arka kapı ve çamurluğa kadar giden bir sürtme vardı yaklaşık 10 cm kadar. Burası ve tampondaki iki adet sıyrık boyandı.

Gittiğim yer İkitelli Organize Sanayi Sitesi içinde yer alan Sefaköy Sanayi Sitesi'nin hemen girişinde yer alan Auto King bayii. Yetkililerin ilgi-bilgileri de çok iyiydi. Madem ki memnun kaldım, o zaman bu ücretsiz hizmeti tanıtmakta sakınca görmüyorum :)

Önce ve sonra fotoğraflarını aşağıda bulabilirsiniz:
IMG_5199.jpg
IMG_5199.jpg (26.99 KiB) 2300 kere görüntülendi
IMG_5165.jpg
IMG_5165.jpg (20.06 KiB) 2294 kere görüntülendi

IMG_5210.jpg
IMG_5210.jpg (30.11 KiB) 2275 kere görüntülendi
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Marka: Daihatsu
Model: YRV Turbo

Re: Ücretsiz Auto King hizmeti

Mesajgönderen bfd tarih 28 Haz 2008, 11:48

mrb. supersonic..
anadolu sigortanın kaskosuna ne kadar ödüyorsun,kaç taksit..?
sirionSporty103
Kullanıcı avatarı
bfd

Model: Sirion 1. Nesil

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 28 Haz 2008, 12:49

bfd yazdı:mrb. supersonic..

Selam.

1200 - 8 taksit olması lazım ama muafiyetli kasko benimkisi yoksa daha yüksek çıkıyor YRV Turbo için Anadolu'da. HDI 1200 falan çıkarmıştı normal kaskoda.
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Mesajgönderen YağmurAdam tarih 30 Haz 2008, 09:59

Bizim arabalar biraz belalılar sanırım tum kaskolarda baya bir fiyat çıkıyor(min 1200). Kaskoyu yapan arkadaşım katsayısı görünce baya afallamıştı nasıl bir araç bu diye.
Tüm sigorta şirketlerinde benzer bir uygulama varsa değerlendirmek süper olur. Çok sağol billendirme için..
YağmurAdam

Mesajgönderen bfd tarih 30 Haz 2008, 12:17

SuperSonic yazdı:
bfd yazdı:mrb. supersonic..

Selam.

1200 - 8 taksit olması lazım ama muafiyetli kasko benimkisi yoksa daha yüksek çıkıyor YRV Turbo için Anadolu'da. HDI 1200 falan çıkarmıştı normal kaskoda.

anadolu sigorta 2005 sirion touring için 1200 +12 taksit çıkardı, bütün daihatsular 1200 herhalde... :?:
sirionSporty103
Kullanıcı avatarı
bfd

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 30 Haz 2008, 12:43

bfd yazdı:anadolu sigorta 2005 sirion touring için 1200 +12 taksit çıkardı, bütün daihatsular 1200 herhalde... :?:

1200 normal fiyat anadolu için. hatta uygun bile sayılabilir... bizimki 1200 ama muafiyetli. herhangi bir hasar durumunda hasarın ilk 400 lirasını ben ödüyorum, sonra kasko devreye giriyor. bu şartlarla 1200... yoksa 1600-1700 çıkartıyor anadolu.
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Mesajgönderen Sirion gti tarih 30 Haz 2008, 14:03

bide benim gibi kara listedeysen vay haline :)
Yolların ustasıyız daihatsunun hastasıyız..
Kullanıcı avatarı
Sirion gti

Mesajgönderen ozgursula tarih 01 Tem 2008, 11:15

daha önce 2004 model palio Multijet varken Axa Oyak'a kaskoda devam ediyordum. Bilindiği gibi onu satıp 2004 Sirion'umu aldım. Kaskoyu devir ettiridim. şu anda sirionumda paliodan geçen yaklaşık % 40 indirimli kaskoyu kullanıyorum. Geçen sene 630 YTL civarı fiyat ödemiştim. Axa oyak'a paliodan - Sirion'a kasko değerleri arasında bir fark varmı diye sorduğumda hatta 8 YTL'de alacaklı çıktım. Tabi bu beni sevindirmişti.

Kasko bitimi bu ayın 9'unda teklif aldım Axa oyak'tan bana 830 YTL fiyat çıkarttılar (Bu büyük bir saçmalık) Düşünsenize hemen hemen aynı kasko değerlerine sahip olan araçlar... Geçen sene 630 YTL ödeyen biri olarak bu sene % 10 daha az ödemem gerekmez mi? Neyse Anadolu ve Ak sigorta 634- 614 YTL fiyat çıkarınca Axa oyak tan ayrılıyorum. Bir de isviçre sigortadan teklifi aldım. LPG'yi dahil ederek 600 YTL full kasko dediler. %40 indirim oranına girildiği taktirde
bir sefere mahsus büyük hasar da dahil kasko bozulmuyor bu daha da cazip geldi. Bakalım İsviçre sigortaya kayabilirim. Yarın bir gün yenileyeceğim.
En son ozgursula tarafından 01 Tem 2008, 11:35 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
ozgursula

Mesajgönderen ozgursula tarih 01 Tem 2008, 11:33

evet isviçre sigorta ile görüştüm bir yenilik daha öğrendim. Anahtar kaybı, Cam kırılarak içeriden çalınan özel eşya 500 YTL'ye kadar, ve en önemlisi evden,iş yeriden çalınarak anahtar ile kaçırılan araba. Ve hatta en önemlisi anahtar aracın üzerindeyken bile çalınan araç kaskoya dahil.
ozgursula

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 01 Tem 2008, 12:56

ozgursula yazdı:evet isviçre sigorta ile görüştüm bir yenilik daha öğrendim. Anahtar kaybı, Cam kırılarak içeriden çalınan özel eşya 500 YTL'ye kadar, ve en önemlisi evden,iş yeriden çalınarak anahtar ile kaçırılan araba. Ve hatta en önemlisi anahtar aracın üzerindeyken bile çalınan araç kaskoya dahil.

Bunlar gerçekten çok güzelmiş :!:
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Mesajgönderen bfd tarih 01 Tem 2008, 16:14

ozgursula yazdı:

Kasko bitimi bu ayın 9'unda teklif aldım Axa oyak'tan bana 830 YTL fiyat çıkarttılar (Bu büyük bir saçmalık) Düşünsenize hemen hemen aynı kasko değerlerine sahip olan araçlar... Geçen sene 630 YTL ödeyen biri olarak bu sene % 10 daha az ödemem gerekmez mi? Neyse Anadolu ve Ak sigorta 634- 614 YTL fiyat çıkarınca Axa oyak tan ayrılıyorum. Bir de isviçre sigortadan teklifi aldım. LPG'yi dahil ederek 600 YTL full kasko dediler. %40 indirim oranına girildiği taktirde
bir sefere mahsus büyük hasar da dahil kasko bozulmuyor bu daha da cazip geldi. Bakalım İsviçre sigortaya kayabilirim. Yarın bir gün yenileyeceğim.

mrb. ozgursula;
aracını "sirion touring" diyemi bildiriyorsun? ..ki öyle olduğunu tahmin ediyorum , 1 yaş fark içinmi 600 ytl yüksek çıkıyor bize verilen fiyat anadolu kaskodan ??? ... kafam karıştı şimdi :roll: rica etsem fiyat aldığın anadolu, ak ve isviçre sigortanın tel.no larını verebilirmisin.. bilgiler içinde ayrıca tşk.ler
herkese fullucuzkasko'lu kazasız,cezasız sürüşler...
sirionSporty103
Kullanıcı avatarı
bfd

Mesajgönderen ozgursula tarih 01 Tem 2008, 16:37

abiciğim yukarıdaki yazıda benim kaskomun %40 indirimli olduğunu belirttim. Ancak buna rağmen axa oyak ile isviçre sigorta arasındaki fark 230 YTL. Siz ilk defa mı kasko yaptırıyorsunuz?
ozgursula

Mesajgönderen bfd tarih 01 Tem 2008, 17:34

ozgursula yazdı:Siz ilk defa mı kasko yaptırıyorsunuz?

"gene, yine, yeniden" :wink:
sirionSporty103
Kullanıcı avatarı
bfd

Mesajgönderen feylesof tarih 23 Kas 2008, 18:46

Başak sigorta ful kasko 850 ocakta yaptırdım 8 taksit, Autoking hizmeti var, bakalım bu sene kaç olacak.
feylesof

Mesajgönderen FaTiH tarih 24 Kas 2008, 09:18

Bende 3 senedir başak sigorta ile çalışıyorum..3 senelik kazasızlık indirimimden dolayı en son geçen Mart ayıydı sanırım 625 ytl (20 ytl de sigortam.net indirimiyle) 605 ytl ye yaptırmıştım..Bu sene kazasızlığı deldik ama..Birisi otoparkta arabama çarpmış kaçmış..Ben de arabayı yerinden oynatmıştım..Sonra da dürüstlük yapalım diye polise söyleyince arabayı yerinden oynattığımı.....Neyse;değmeyin yarama......
Başak-Groupama Sigorta hem makul fiyatlarıyla, hem de kaza v.s. sonrası kaliteli-hızlı hizmetiyle (bu sene tecrübe edilmiştir) tavsiye edebileceğim bir sigorta şirketidir kasko anlamında..Reklama girmesin diyeceğim ama hepiniz beni tanıyorsunuz zaten; deneyimimi paylaşayım dedim..
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Sonraki

Dön Motor, Şanzıman, Elektrik, Lastik, Yakıt, Katkı ve Teknik Konular

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir