Umarım yakın sürede aranıza katılıcağız =)

Daihatsu'nun meşhur roadster'i. Tavanı bir düğmeye basılmak suretiyle otomatik olarak katlanarak bagaj bölmesinin içine saklanmaktadır.
Forum kuralları
Sayın Copen Kullanıcısı:
Sitemizde aracınızla ilgili yeterli bilgi bulunmadığını ya da aradığınızı bulamadığınızı düşünüyorsanız, sizi merak ettiklerinizi sormaya davet ediyoruz. Daihatsu ve modelleri ile ilgili her türlü bilgiyi derleyip siz üyelerimize sunmak için gayret sarfediyoruz. Bu bağlamda çeşitli bilgileri sorulmaksızın ekliyoruz. Fakat herkesin, her modelle ilgili ihtiyacı olabilecek her türlü bilgiyi düşünüp bulmaya ve yazmaya takdir edersiniz ki fırsat bulmak olanaksız. Bu yüzden, eğer aradığınızı bulamadıysanız, sizi, sorunuzu yöneltmeye davet ediyoruz. Daihatsu Aşıklarından birisi size mutlaka yardımcı olacaktır :)

Umarım yakın sürede aranıza katılıcağız =)

Mesajgönderen artvinly08 tarih 07 Şub 2012, 18:17

Bir anda arabamı satıp daha pahalı bir araç arayacakken bir anda 2. araç olarak bu sevimli araca yönelirken buldum kendimi buarada okuduğum yorumlarda bu kararımda etkili oldu öncelikle böyle güzel bilgi alışverişinin olduğu bir forum platformu olması beni mutlu etti. Bir ay içinde 2. aracım olarak almayı düşünmekteyim şu cabrio araç hevesi sonunda aldırıcak nasipse =) Şuan sahibinden.com'da 6 adet ilan bulunmakta çok ani bir karar verdiğimden piyasası ve ilanlardaki araçlar hakkında bilginiz varsa bunları sormak istemiştim öncelikle umarım en yakın sürede aranıza copenle katılırız şimdiden gelecek yardımlarınız için teşekkürler
artvinly08

Marka: Diğer Markalardan Herhangi Birisi
Model: Diğer

Re: Umarım yakın sürede aranıza katılıcağız =)

Mesajgönderen argyle tarih 07 Şub 2012, 19:12

Ben daha fazla ilan görmedim, 10 tane olmadı mesela. Piyasası da göründüğü gibidir.
Billy goat butt in a pepper patch
Resim
Kullanıcı avatarı
argyle

Marka: Daihatsu
Model: Sirion 1. Nesil

Mesajgönderen FaTiH tarih 07 Şub 2012, 23:34

Aramıza hoşgeldiniz..Copen cidden çok albenili ve çok tatlı bir araç; inşaallah gönlünüzdeki gibi bir taneye kavuşursunuz..Forumdan bir başka arkadaş bazı ilan sahiplerini aramış; onun mesajından ufak bir alıntı:
Seyfettin yazdı:Evet, toplamda 5 adet ilan var. Antalya'da olan 36.000 km'deki kırmızı copen komple boyalı. Ayrıca koltuk döşemelerinde yırtıklar varmış. Koltuk diktirmenizi tavsiye ederim deyince direk listeden çıkardık. 1053 km'de olanın ise fiyatı biraz yüksek geldi. Yine de dün telefonla ulaşmaya çalıştık fakat kapalıydı. Sonrasında aramadık. Ayrıca jantları hoşumuza gitmedi. Tekirdağ'daki copen ise uygun görünüyor. Görüştük ve sahibi gerçekten aracına iyi bakmış.
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Model: Sirion 1. Nesil

Mesajgönderen celiko tarih 15 Mar 2012, 21:38

Hesapli bir cabrio alınacaksa Copen en dogru tercih. Ben bir ara satmayi dusunmustum ama artik yaz geliyor artik kiyamam:)
celiko

Model: Copen

Mesajgönderen celiko tarih 15 Mar 2012, 21:39

Bu arada yaza kalmadan almayi tavsiye ederim. Yazin fiyatlar bir anda yukseliyor.
celiko

Model: Copen

Dön Copen

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir