Umut'un Avatarı :)

Sohbet ve tanışma forumu.

Re: Umut'un Avatarı :)

Mesajgönderen camoka tarih 31 Eki 2010, 12:33

bir gün hulusi kentmen bir gün Çiko; senin de elinin ayarı yok canıım, oradan oraya savuruyorsun bizleri.
neyse tamam bir daha kimsenin avatarına yorum yapmayacağım. abi bu ne ya bakmaya dayanamıyorum Çiko'nun gözlerine :cry: , hem "çok bakma rüyana falan girer" derlerdi eskiden, biz de bakmazdık tabii ki!
SiriOne
Kullanıcı avatarı
camoka

Marka: Daihatsu
Model: Sirion 1. Nesil

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 31 Eki 2010, 22:15

:D Senin yorumların olmadan site çok daha soğuk bir yer olurdu :) Hepsini gülerek okuduğumuz yazıların için teşekkürler :)

Avatar kalsın bir süre. Küçük Emrah modu hoşuma gitti :)
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Model: YRV Turbo

Mesajgönderen serkan tarih 01 Kas 2010, 15:46

bende aracımı satmama ve başka bir marka almama rağmen umut bey in gerçekten bir beyefendi olması ve forumdaki arkadaşların çok kalite ve iyi insanlar olmasından dolayı elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum ve olucam da inşallah.sonuçta bilgi paylaştığımda eksilmiyor benden.

ama bulabilirsem bir applause 4*4 zi yine daihatsuyla aranızdayım inş. :)
Kullanıcı avatarı
serkan

Marka: Diğer Markalardan Herhangi Birisi
Model: Diğer

Mesajgönderen argyle tarih 09 Tem 2011, 15:17

Abi, o Çiko Sızıntı dergisinin çocuğu yav. Onun kapağında vardı vakti zamanında. Benzerleri bebe bisküvisi, bebek maması ve küçükken içirilen benim bal şurubu dediğim vitamin şurubunun paketlerinde var(dı).
serkan rumuzlu arkadaşın resmindeki elemanın Wheeler Dealers'tan Edd China oluşu dikkatimden kaçmadı. Güzel program, çok faydalı, yeni bölümlerini bekliyorum. Bu arada Britanya'da 4500 pounda bizde sıfırı 100 ila 200 bin TL arası satılan spor ya da lüks Honda, Mercedes gibi arabaların 5-8 yaşında 80-150 bin km yapmış ama son derece temizleri bolca bulunabiliyormuş, bu belgesellerden bunu da öğrenmek bana saç baş yoldurmuştu. Biz aynı para 2005 model Palio ancak alıyoruz.
Billy goat butt in a pepper patch
Resim
Kullanıcı avatarı
argyle

Model: Sirion 1. Nesil

Önceki

Dön Sohbet & Tanışma

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir