Uzun süre sonra kavuştuk :)

Daihatsu'nun, Mini-MPV segmentindeki aracıdır. Kübik görünümü ile tam bir göz mıknatısıdır. Japonya pazarında Subaru Dex adı altında da satılmaktadır.

Uzun süre sonra kavuştuk :)

Mesajgönderen EceLMeriC tarih 13 May 2011, 17:16

Aşağıdaki ilandaki aracı aldım arkadaşlar. Uzun bir süreden ve dış seslerin alma alma demesine inadına aldı. Pişmanda değilim. P.tesi yada Çarşamba aracı teslim alıyorum.

iyi forumlar.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 910/detay/
EceLMeriC

Marka: Daihatsu
Model: Materia

Re: Uzun süre sonra kavuştuk :)

Mesajgönderen SonCuoreci tarih 13 May 2011, 17:22

Bu aracın ilanını görmüştüm daha önce. Ne kadara aldınız acaba çok merak ettim? Şimdiden hayırlı olsun Materianız. Çok güzel ve temiz görünüyor. Bu araca beyaz renk bilhassa yakışıyor. İyi günlerde kazasız belasız kullanmanız dileğiyle...
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Model: Cuore

Mesajgönderen EceLMeriC tarih 13 May 2011, 22:02

Teşekkürler 24.250 TL'e nasip oldu allah izin verirse p.tesi işlemleri tamamlıcam birde motoru yaris toyota diyorlar nekadar doğru bilmiyorum ama baskı balata yarisinki yada uyan varmı acaba?
EceLMeriC

Mesajgönderen cerelma4 tarih 13 May 2011, 22:36

kardeş hayırlı uğurlu olsun. allah kazasız belasız binmek nasip etsin. ne yalan söyleyeyim arabayı aldığını duyunca yüreğim cız etti. parayı ayarlayıp alamadık arabayı ya içim sızladı resmen. bir ay içinde parayı denkleştirip bende beyaz materia gold almayı düşünüyorum. bu arada nerede yaşıyorsun.
cerelma4

Marka: Henüz Arabam Yok
Model: Diğer

Mesajgönderen EceLMeriC tarih 13 May 2011, 23:03

Teşekkürler amin cümlemize kazasız belasız, samsunda yaşıyorum.
EceLMeriC

Mesajgönderen cerelma4 tarih 14 May 2011, 01:04

çevrende aynı tür araç görürsen satılık manuel olmak kaydıyla mutlaka bilgilendirir misin.
cerelma4

Mesajgönderen EceLMeriC tarih 14 May 2011, 01:16

Samsun'da 3 tane var Mor,Mavi,Siyah satılık olarak siyah olanı satılık 2008 model 89 binde hırpalanmış 18.000 TL istiyor denk gelirse tabiki bilgilendiririm. Sizmi alcaktınız bu aracı :)
EceLMeriC

Mesajgönderen cerelma4 tarih 14 May 2011, 13:47

evet düşünüyordum senin arabayı ama nakiti ayarlayamayınca tabi ki arayamadım sahibini. siyay materia var demişsin. gold mu silver mı. bildiğin kadar araç hakkında bilgi verir misin.
cerelma4

Mesajgönderen EceLMeriC tarih 14 May 2011, 16:28

Anladım, aşağıdaki linkdeki araç ama 19.500 olmuş :) Ben aracın içine dışına vs. baktım ama hırpalanmış araç içinde sigara yanıkları mevcut ve dışında boya var

http://www.araba.com/3775209/Daihatsu%20Materia
EceLMeriC

Mesajgönderen cerelma4 tarih 14 May 2011, 20:49

teşekkürler. napalım artık başka araba denk gelirse alacağım. benim önceliğim beyaz gold olması.
cerelma4

Mesajgönderen materiamania tarih 15 May 2011, 13:35

selam kardeşim öncelikle materian hayırlı olsun çok doğru bir karar vermişsin almakla allah kaza bela vermesin gülegile binmek nasip etsin bendede materia var beyaz bende materiamın tavanına film kaplatmak istiyorum acaba ruhsata işleniyormu yoksa böyle bir problem yokmu
materiamania

Mesajgönderen EceLMeriC tarih 15 May 2011, 14:19

Teşekkürler cümlemize kaza bela vermesin, Öncelikle tavan filmleri için bir problem çıkmıyor lakin şehrine göre ve trafik polisine göre bu durum bazen değişebiliyor. :) Ben tavandaki folyoyu söktürcem Webasto'dan sarnuf açtırmayı planlıyorum servisde 3bin tl'e kadar fiyat çıkabiliyor. Fakat Webasto gibi bir firmada 800 ile 1200 TL arası değişiyor garantili ve elektrikli şuan aklımdaki bu :)
EceLMeriC

Mesajgönderen materiamania tarih 16 Haz 2011, 14:30

sevgili kardeşim sana tavsiyem soonruf yaptırmaman bende terios 2 vardı aracıma soonruf yaptırdım tabiki sonrasında pişmanlık en önemlisi aracın içini komple söküyorlar artık araçların çoğu geçme plastik malzemeden yapılıyor sökülüp takıldığında aracın kabin içinden sesler geliyor(bende öyle oldu) ki bu benim için yeterli bir sebep sana tavsiyem yaptırmadan önce iyice araştırman ayrıca soonrufsuz arabalara sonradan soonruf yapıldığında kaza anında ciddi güvenlik sorunu ortaya çıkıyormuş (allah kaza bela vermesin ) üstelik daihatsu servislerden biri yapalım çok iyi olur derken bir başka servis yaptırdıktan sonra keşke yaptırmasaydınız biz kesinlikle tavsiye etmiyoruz dedi yinede son karar senin sağlıkla kal
materiamania

Mesajgönderen yalcinuven96 tarih 17 Haz 2011, 15:37

Pek karışmak gibi olmasın ama soonruf(yazılışını unuttum :D) taktırmanın amacı hava atmak ise sakın taktırma :D Bizde Renault Scenic 2000 model çift soonruf lu vardı. Başımıza çok kötü bi olay geldi. İstanbuldan Kırklareli ne gidiyorduk , aracı annem sürüyordu ve hızımız 180-190 arasındaydı Soonruf lar açıktı ve ne olsun öndeki soonruf un sağtaraftaki raylardan çıktı .Bence taktırma .

1- Açtığın zaman aracın hızını oldukça etkiliyor.
2-Eğer hızlı gidiyorsan sakın soonruf u açma

Benden bukadar ama sen bilirsin :P Ben olsam Şöyle güzel bir ses sistemi veya jant alırım aracı JDM buluşmalarında Modifiyeli araçlar bölümüne aldırırm :D
yalcinuven96

Mesajgönderen kepir tarih 18 Haz 2011, 14:06

bu sunroof olayına girmeyi düşünüyordum ama arkadaşların deneyimlerini okuyunca soğudum diyebilirim.En iyisi orjinali demekki :D
Kullanıcı avatarı
kepir

Model: Sirion 1. Nesil

Sonraki

Dön Materia

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir