Özkan yazdı:cihazın gelmesi 1 ayı buldubende ümidimi kesmiştim gelmez artık diye düşünüyordum ben sizden 4-5 gün sonra verdim siparişi yanılmıyorsam yakında benimkide gelir o zaman...
Ally_07 yazdı:Özkan yazdı:cihazın gelmesi 1 ayı buldubende ümidimi kesmiştim gelmez artık diye düşünüyordum ben sizden 4-5 gün sonra verdim siparişi yanılmıyorsam yakında benimkide gelir o zaman...
ya sanırım çindeki yeni yıl tatiline denk geldikaynı dönemde başka bir sipariş de verecektim satıcısı "ben 18 ocaktan sonra kargolayabilirim resmi tatil var bizde" gibisinden bi şeyler yazdı, ona bağlıyorum gecikmeyi.. sizinki de gelmek üzeredir.
BlackEdition yazdı:Arkadaşlar ne oldu bu konunun devamı? Bende 1. nesil sirion var otomatik. Şu telefonla çalışan cihazdan alsam benim arabada işe yarar mı ne dersiniz? Telefon android destekli cihazda uyar derseniz bende şu işe gireyim.
Ally_07 yazdı:BlackEdition yazdı:Arkadaşlar ne oldu bu konunun devamı? Bende 1. nesil sirion var otomatik. Şu telefonla çalışan cihazdan alsam benim arabada işe yarar mı ne dersiniz? Telefon android destekli cihazda uyar derseniz bende şu işe gireyim.
zaten android kullanıyorum ben de.. bu bir kaç msg önce anlattım. henüz YRVde deneyemedim ama Kalosta çalışan YRV'de de çalışır..

Ally_07 yazdı:olur valla.. her halde 2-3 haftaya elimde olur.. bu arada bu gün mail geldi 10 $'a düşmüş..bilseydim 2 tane alırddım.. noolcak 20 TL. ama akıllı telefon şart, hatta android sistemli olmalı (en azından diğer işletim sistemleri için yazılım var mı bilemiyorum, rastlamadım) düşünen arkadaşlara hatırlatayım.. şu anki lite versiyon yazılım bile benim işimi görecek gibi. bu gün biraz kurcaladım da baya bir fonksiyonu var içinde. ama tabi cihaz henüz gelmediğinden sadece ne var ne yok diye baktım. inşallah umduğum gibi çıkar.. deneyince kritiğini yaparım. hatta buluşup Antalya ekibi olarak yaparız.. yaparız di mi?

argyle yazdı:1) Sadece benzin tüketimi mi gösteriyor? Bende LPG var da.
argyle yazdı:2)Telefonunun markası modeli ne?
argyle yazdı:3)İşletim sistemi Android kaç?
argyle yazdı:4)Uygulama yazılımını nereden edindin?
argyle yazdı:5)Cihazı bağladığında, telefonda okuduğun değerler (en basitinden motor devri mesela) kadranla aynı mı, kıyasladın mı, doğru mu gösteriyor?
argyle yazdı:6)Bluetooth iletişimi nedeniyle telefonda gösterilen değerlerde bir anlık gecikme yaşanıyor mu?
argyle yazdı:7)Vaktin olduğu bir ara depoyu fulleyip, bir 25-50 km arası gidip tekrar fulleyip, cihazın gösterdiği tüketim ile kendi hesap ettiğini kıyaslar mısın?
argyle yazdı:8 )10 Dolar'a düşmüş demişsin, link verir misin?
argyle yazdı:9)Ödemeyi kredi kartıyla mı yaptın?

argyle yazdı:Neye güldün hacı, anlamadım?
Ali, Teşekkürler.
Bu satıcılar güvenilir midir? Ebay dolandırıcı da kaynıyor, Afrika kökenli çoğu, dadanmış lavuklar. Senin aldığın satıcının rumuzu ne idi? Amerikan ebay'i bu sanırım?

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir