185-55-15 lastik,silver krom jantlar
ön cam dahil orta koyulukta reflekte cam filmi
topuz-pedal seti
ufaktan müzik sistemi (alpine cd-mp3, 2 takım mıd-tiz crossover, 30 cm jbl sub)
ön tampona kadar paslanmaz boru ile uzanan,25*30 ebatında paslanmaz sacdan mamul acık filtre kutusuna takılı sparco sünger filtre
arka yazılar iptali
sıkıntılarım ve değiştirmek istediklerim ise;
**amortisör sistemi ( twona bahsettiği coilover sistemden memnun kalırsa, düşünülebilir.)
**frenler (diskler değişmesine rağmen yetersiz... büyük diskler ve belki fren merkezinin de değişmesi ile çözülebilir) bu konuda beni tatmin edecek bir usta bulamadım... hepsi yaparız ederiz diyor ama sorduklarıma cevap alamıyorum
**katalizatör... benim araç yağ yakma probleminden ötürü motor değiştirdi (garantiden) o yüzden katalizatörün dolmuş olabileceğini tahmin ediyorum.. henüz belirti yok ama sanırım kat iptali veya yerine takılacak bir tüp ile orda kaybettiğimiz gücü geri alabiliriz.. bu konuda servisle de görüştüm onlar iptal edersem eğer; hem katalizatör girişinde hem de çıkışında sensör oldugu için motor arıza ışığı sürekli yanar dediler.. o yuzden sımdılık beklemedeyım.. belki bu site ve bu sitenin kullanıcıları sayesinde bir çıkar yol buluruz..
**farlar... mavi boyalı, beyaz yanan 100 wattlık ampullerden takmıstım.. gunduz de farları yakarım ve goruntu cok guzel.. ama gel gelelım ozellıkle yagmurlu havada farlar hıc yanmıyormus gıbı gelıyor.. bıran evvel mtec H4 xenonlardan taktırmalıyım.. 6000 k uzerı takmayı pek dusunmuyorum.. sıte kullanıcılarından daha once bu marka xenon taktıran varmı dıye merak edıyorum..
şimdilik bu kadar...
Saygılarla..