YARDIM LÜTFEN

Daihatsu'nun 4x4 segmentindeki aracıdır. Daihatsu Terios, çeşitli ülkelerde Toyota Cami, Dario Terios, Daihatsu Taruna, Perodua Kembara adları altında da satılmaktadır.

YARDIM LÜTFEN

Mesajgönderen CST tarih 23 Haz 2010, 12:02

Arkadaşlar,

Bildiğiniz üzere geçenlerde 2006 model daihatsu terios dx almıştım. Aracımı geçenlerde detaylı iç temizlik yaparken sanırsam yanlış bi yerlere dokundum veya kazara bir kablosunu çıkarttım. Aracın farları, sinyalleri ve iç lambaları yanıyor. Ancak aracın park lambaları, gösterge lambaları yanmıyor birde far açık kaldığı zaman uyarı veren ikaz seside çalışmamaya başladı. Sizce bu neden olmuş olabilir ? Nerden düzeltebilirim ?
Ne Mutlu TÜRK'üm DİYENE!!!
Kullanıcı avatarı
CST

Marka: Daihatsu
Model: Terios 1. Nesil

Re: YARDIM LÜTFEN

Mesajgönderen akilonya tarih 24 Haz 2010, 09:54

kopardiginiz kablo sase yapmis ve sigorta atmistir yuksek ihtimal.... derhal bir elektrikciye gostermelisiniz, zira bu tip kopuk kablolar nedeniyle aracinizda yangin cikabilir,
akilonya

Marka: Diğer Markalardan Herhangi Birisi
Model: Diğer

Re: YARDIM LÜTFEN

Mesajgönderen CST tarih 25 Haz 2010, 09:14

bir kablonun koptuğunu düşünmüyorum ama elektrikçiye götüreceğim. Sis farları aldım internetten onların gelmesini bekliyorum. onlar geldiğinde taktırmak için gidicem. Daha önceki arabalarımın herşeyini kurcaladığımdan biliyordumdum bunuda öğrencez bakalım.
Ne Mutlu TÜRK'üm DİYENE!!!
Kullanıcı avatarı
CST

Marka: Daihatsu
Model: Terios 1. Nesil

Dön Terios (1. nesil)

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir