Maltepe Özay Otomotiv'den Daihatsu Aşkına üyelerine özel kampanya!
%10 yedek parça indirimi ve %10 işçilik indirimi birlikte. Telefon: 0 (216) 417 25 24

yardımlarınızı beklıyorum

Daihatsu'nun, şehir içi kullanım için tasarlanmış, ekonomi profesörü, bücür aracıdır. Daihatsu Cuore, çeşitli ülkelerde Mira, Domino ve Charade adları altında da satılmaktadır.

yardımlarınızı beklıyorum

Mesajati0655, 15 Mar 2010, 19:15

slm arkadaslar netde gezerken bu sıteye rastladım hemen uye oldum ankarada yasıyorum benım transporter var dekarasyon ısıyle uğrasıyorum sehır ıcınde az yakan arada esımınde kullanacagı coure yı uzun zamandır arastırıyorum ıkıncı el dusunuyorum ama bır turlu karar veremedım sızden yardım ıstıyorum parca konusunda kullanım konusunda sımdıden tesekkur ederım
ati0655

Marka: Daihatsu
Model: Cuore

Re: yardımlarınızı beklıyorum

Mesajuydumarket, 15 Mar 2010, 23:45

ati0655 yazdı:slm arkadaslar netde gezerken bu sıteye rastladım hemen uye oldum ankarada yasıyorum benım transporter var dekarasyon ısıyle uğrasıyorum sehır ıcınde az yakan arada esımınde kullanacagı coure yı uzun zamandır arastırıyorum ıkıncı el dusunuyorum ama bır turlu karar veremedım sızden yardım ıstıyorum parca konusunda kullanım konusunda sımdıden tesekkur ederım

öncelikle hoşgeldiniz.
4 adet cuoresi olmuş birisi olarak hertürlü soruyu sorabilirsiniz. öncelikle ben sorayım eşiniz araç kullanmayı biliyormu.az yakan derken ne kadar az yakmasını istiyorsunuz ve konfor ne kadar önemli. bu soruları kısaca şöyle özetleyeyim.
ikinci eli rahat olsun verdiğiniz parayı geri almak için otomatik 2007-2008 öneririm ama fiyat olarak 14000 den aşağı bulmanız zor olacak.küçük olsun ucuz olsun diye düşünüyorsanız yanlış olur küçükler pahalı oluyor maalesef.çünkü hedef kitlesi yeni trafiğe çıkmak isteyen ve sayıları gittikçe artan bayanlar :). bu yüzden otomatik ve temiz için 14000 lazım.düşüncelerinizi paylaşırsanız elimizden geleni yapmaya hazırız.

birde uzun zamandır bakıyorum dediniz ama bu aracı sordunuzmu.bir kusuru yoksa fiyatı gayet güzel bence bir de pazarlık yaptınızmı 11.000 tl ye tamamdır.hayırlı olsun :)
http://www.sahibinden.com/2005_otomatik ... isplayitem
ben istanbuldayım bana uzak olmasaydı hemen yazılırdım.....
uydumarket

Mesajati0655, 16 Mar 2010, 17:03

uydumarket tesekkur ederım benım ıcın acıkcası konfor cok onemlı degıl klımaolmus olmamıs sadece esım otamatıkde ısrar edıyor benım ıcın az yakması onemlı cunkı transporter ım yakıt konusunda perısan edıyor tek tesellım ısımı gormesı parcaları pahalımı parca sıkıntısı yasarmıyız tek korkum bunlar uzun yoldada kullanmıyacam sadece sehır ıcı gozun kapalı al dıyorsanız o dedığınız rabayı takıp edıyorum hemen musterı olcucam .sımdıden cok tesekkur ederım fıkırlerınızı paylastığınız ıcın
ati0655

MesajFaTiH, 16 Mar 2010, 17:27

Yakıt konusunda sizi üzmez eminim..Otomatik olan benzinli araçlar arasında muhtemelen en az benzin tüketen araç Cuore dir TR de satılan..
En çok korktuğunuz yedek parça meselesine gelince; bu konuda soru soran diğer arkadaşlara da söylediğimiz gibi Daihatsu da "Japonya ya parça ısmarlayacağız; şu zaman gelir" diye bir durumu ne duydum ne de başıma geldi! Parça stokları noktasında Daihatsu cidden iyi çalışıyor; bu konuda sıkıntı çekmeyeceğinize eminim..
Yedek parça pahalı mı sorusuna gelince; ucuz parçalar da var pahalı parçalar da var..Fakat rutin kontrollerde değişmesi gereken hava filtresi, yağ filtresi buji gibi beylik parçalar oldukça uygun fiyattadırlar emin olun! Üstelik tüm bu parçalar Made in Japan dır..Örnek vermek gerekirse bujilerin tanesi 9 TL civarıydı en son; yağ filtresi 13 TL.. Ama bir kaza anında parçalar ne olur? E bu meseleyi de aklımızda hiç soru işareti kalmaması açısından araçlarımızı kaskolayarak çözüyoruz; böylece işin bu kısmı da bizi ilgilendirmiyor!
Dolayısıyla kaskolu bir Daihatsu = üzülmeme garantisi!! :lol: :wink:

Ankara da 3 de yetkili servisimiz var; 3 ünü de kullanmışlığım vardır; eğer alırsanız hangisinden memnun kaldığım v.s. gibi ayrıntıları da daha sonra paylaşırım hayırlısıyla..

Mutlu günler..! :!:
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Model: Sirion 1. Nesil

Mesajuydumarket, 16 Mar 2010, 18:04

gerekeni fatih arkadaşımız yazmış.

bende yukardaki araçla ilgili piyasa bilgisi vereyim. pazarlık yapmadan bile 11750 rakamı bu araç için çok güzel. istanbulda olsa 12.500 den satılırdı. pazarlıkta yaparsınız.
ama öncelikle aracın geçmişi ile ilgili bilgi alın konuşalım tekrar ....yada alıp aracı servise gidin ciddi bir şey yoksa alın derim....
benzin için ayrıntı vereyim gaz pedalına acımazsanız otomatik araç yüz kilometrede en fazla 8 litre banzin yakarsınız buda km de 30 krş tur.pedala acırsanız yüzde 6 benzin yakar buda 23 krş tur.tabi tekrar söylüyorum otomatik araç için .manuel araç için 1er litre düşük hesaplayın....
parça içinde endişe etmeyin araç temizse 50000 km de araca parça marça lazım olmayacak....
uydumarket

Mesajati0655, 16 Mar 2010, 18:27

arkadaslar cok tesekkur ederım en kısa zamanda daıhatsu coure aılesıne katılıcam ALLAH hepımıze kazasız belasız kullanmak nasıp etsın
ati0655

MesajFaTiH, 16 Mar 2010, 21:44

Amin diyelim buna; inşaallah sizi de aramızda göreceğiz hayırlısıyla..
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Model: Sirion 1. Nesil

Mesajuydumarket, 17 Mar 2010, 02:25

ati0655 yazdı:arkadaslar cok tesekkur ederım en kısa zamanda daıhatsu coure aılesıne katılıcam ALLAH hepımıze kazasız belasız kullanmak nasıp etsın

araç satılmış bilginize ..hayırlısı olsun
umarım siz almışsınızdır.....
uydumarket

Mesajati0655, 17 Mar 2010, 14:01

evet ya satılmıs yetısemedık vardır bundada bır hayır ankara bırtane daha var 2003 model ama manuel .
ati0655

Mesajuydumarket, 17 Mar 2010, 14:22

ati0655 yazdı:evet ya satılmıs yetısemedık vardır bundada bır hayır ankara bırtane daha var 2003 model ama manuel .

basit usulde şöyle hasap yapabilirsiniz.

2005 ve altı araç için 8000 tl den başlayın
dört kapı ise 1000 tl ekleyin
klimalı ise 1000 tl ekleyin.
otomatik ise 2000 tl ekleyin
2006 ise 1000 tl daha ekleyin
2007 ise 2000 tl ekleyin
lpg varsa ve işlenmişse 1000 tl daha ekleyebilirsiniz....
tercihen siyah veya gri olsun highgrade(2005) ise 1000 tl fazladan verebilirsiniz.
tabi km si makul olsun ve çok ağır bir kusuru olmasın mümkünse kazasız olsun.aynı ilde olursa masrafınız artmaz ..il dışı bir araç içinde en az 250 tl fazladan ayırın...kolay gelsin :)
uydumarket

Dön Cuore

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir