yardımmmmm

Daihatsu'nun tutumlu ve yüksek performanslı şehir içi aracıdır. Daihatsu Sirion, çeşitli ülkelerde Daihatsu Storia ve Toyota Duet adları altında da satılmıştır.

yardımmmmm

Mesajgönderen ugurkurt tarih 27 May 2011, 18:03

merhaba arkadaslar bendede 2004 kırmızı 96 bınde bır sırıon var bır yıldır cok sevrek bınıyorum arabama ama son bır aydır ısıklarda rolentte beklerken motor arıza lambası yanıyor bılgısayara baglattım sılındır patlama hatası verdı, neyse bılgısayardan sıfırlattık ama bır kac gun sonra yıne yandı bu lamba sonra kızdım servıse goturdum ordakı ustalarda benzın kırlı oldugundan bazen yanar dedıler anlamadım gıttı bu arada bujılerı degıstırdım ama yıne de rolente calısırken kafasına gore yanıyor sonuyor.o ısık her yandıgında yınede tedırgın oluyorum baska yapmam gereken ne var sızce arkadaslar,
Kullanıcı avatarı
ugurkurt

Marka: Daihatsu
Model: Sirion 1. Nesil

Re: yardımmmmm

Mesajgönderen feylesof tarih 28 May 2011, 00:42

Merhaba Öncelikle Geçmiş olsun benzin aldığın yeri değiştirmeni tavsiye ederim bir süre kalitelli bir 97 yada 98 oktan koyun bakalım problem devam edecekmi.
feylesof

Mesajgönderen kepir tarih 28 May 2011, 14:31

üstad bende de bu sıkıntı vardı, aynen dediğin gibi kafasına göre yanıyor sönüyordu.Serviste baktırdım bişey çıkmadı, sonra yakıt markasını değiştirdim ve bir daha da bu sıkıntıyı yaşamadım :)
Kullanıcı avatarı
kepir

Mesajgönderen ugurkurt tarih 01 Haz 2011, 00:06

bırkackere degıstırdım ama yınede sonmedı hatta arasıra su katkı maddelerındende koyduruyorum ama nafıle sanırım onumuzdekı hafta elektırıcıye gıdıp o lambayı sokturecem gozume takıldıkca sınır oluyorum
Kullanıcı avatarı
ugurkurt

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 01 Haz 2011, 07:43

Yetkili servise gösterin. Arıza kodunu okuyup arızayı tespit etsinler. 2 dakikalık iş.

Yarın öbür gün önemli bir arıza verse aracınız o ışık orada olmayınca bilemezsiniz.
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Model: YRV Turbo

Mesajgönderen YağmurAdam tarih 01 Haz 2011, 13:56

Ümraniye civarındaysanız gelin arıza koduna bakalım, önemsizse sileriz. Gündüzleri ikea civarındayım. Scangauge duruyor bari bu işe yarasın.

ugurkurt yazdı:bırkackere degıstırdım ama yınede sonmedı hatta arasıra su katkı maddelerındende koyduruyorum ama nafıle sanırım onumuzdekı hafta elektırıcıye gıdıp o lambayı sokturecem gozume takıldıkca sınır oluyorum
YağmurAdam

Mesajgönderen SonCuoreci tarih 01 Haz 2011, 14:00

YağmurAdam yazdı:Ümraniye civarındaysanız gelin arıza koduna bakalım, önemsizse sileriz. Gündüzleri ikea civarındayım. Scangauge duruyor bari bu işe yarasın.

Vay Baran, gündüzleri çok yakınmışsın bizim eve... Ama gündüzleri ben çok uzağım maalesef... :(
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Model: Cuore

Mesajgönderen YağmurAdam tarih 01 Haz 2011, 14:41

Öyle tabi. Geçenlerde Umut'la kulağını çınlatmıştık ev muhabbetinde. Baya oldu ama tekrardan güle güle oturun.
YağmurAdam

Mesajgönderen SonCuoreci tarih 01 Haz 2011, 14:58

YağmurAdam yazdı:Öyle tabi. Geçenlerde Umut'la kulağını çınlatmıştık ev muhabbetinde. Baya oldu ama tekrardan güle güle oturun.

Çok sağol abi, çok teşekkürler...
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Model: Cuore

Mesajgönderen kepir tarih 08 Haz 2011, 14:21

ne yaptınız ışık olayını, var mı bir gelişme ?
Kullanıcı avatarı
kepir

Mesajgönderen cerelma4 tarih 08 Haz 2011, 16:01

uğur hoca sattı sanırım arabayı. ne kadar olduğunu yazarsa buraya iyi olur.
cerelma4

Marka: Henüz Arabam Yok
Model: Diğer

Mesajgönderen tenay tarih 14 Tem 2011, 02:59

abi benimde gazdayken her rölantide fan devreye girince bir iki silkelenip sonra stop ediyor ve motor arızası yanıp sönüyor, tüpün kendi servisinde kalibrasyona girdi yine stop ediyor gaz filtresi temizlenecek dedi, başka bi gazcıda temizlettim filtreyi gün boyu bir kaç stop etti, o ustada ayarı olmamış dedi.. benzindeyken problem yok yarın bir daha ayar yaptırcaz bakalım..
tenay

Mesajgönderen ozgursula tarih 14 Tem 2011, 09:49

LPG sisteminde ayar da çok önemli onu söyleyeyim iyi bir ayar problemi büyük ölçüde haleder gibi geliyor. Şayet sistemde bir yerlerde arıza vs varsa o ayrı. Önce atiker taktırmıştım ben. İlk başlarda sorun yokken sonradan sonradan stop etme eğilimi oluyordu. Özellikle fan devreye girdiğinde devir neredeyse 500 lere inip çıkıyor ve dalgalanıyordu. Çok nadir de olsa stop ediyordu. Sonra kızdım farkını verip BRC ile değiştirdik kiti sonrasında şeytan kulağına kurşun :D hiç problem yaşamamıştım.
ozgursula

Mesajgönderen argyle tarih 09 Ağu 2011, 02:18

Eee, tenay,
n'oldu senin sorun, çözüldü mü?
Billy goat butt in a pepper patch
Resim
Kullanıcı avatarı
argyle

Mesajgönderen tenay tarih 13 Ağu 2011, 01:27

benim sorun çözüldü, boğaz kelebeğindenmiş temizlettim bişeyi kalmadı :)
tenay

Sonraki

Dön Sirion (1. nesil)

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir