YARIN MATERIA ALICAM.BAKARMISNIZ Bİ FORUM KARDEŞLERİM

Daihatsu'nun, Mini-MPV segmentindeki aracıdır. Kübik görünümü ile tam bir göz mıknatısıdır. Japonya pazarında Subaru Dex adı altında da satılmaktadır.

YARIN MATERIA ALICAM.BAKARMISNIZ Bİ FORUM KARDEŞLERİM

Mesajgönderen goztepeli_TR tarih 19 Eki 2010, 16:04

MRB ARKADAŞLAR BENDE 2008 MODEL Bİ MATERİA ALICAM YARIN.2008 MODEL BORDO RENK GOLD PAKET(FULL) 40bin km de araç daha .FARLAR ALMAN XENON BEYAZ FAR SİSLERDE XENON BEYAZ FAR VAR.( satıcı kendi ozel taktırtmış çok yakışmış :) )ARACI OTOBUSE YANDAN SÜRTMEKTEN DOLAYI SAĞ ON ÇAMURLUK İLE SAĞ ARKA CAMURLUK DEĞİŞMİŞTİR. ARAÇ TA HİÇ BİR ŞEKİLDE NOKTA GÖMÜKLÜK ÇİZİK VS. YOKTUR. İÇİ DESENİZ SIFIR GİBİ TERTEMİZ.SATACAK ARKADAŞ TERTMEİZ BAKMIŞ ARACA ..ÇALIŞMAYAN HİÇBİR YERİ YOK.HERŞEY SAĞLAM YERLİ YERİNDE. AYRICA JANTLARDA NOKTA ÇİZİK DAHİ YOK.

FİYAT OLARAK 19 bin TL peşin + 500TL * 4 =2000TL TOPLAMDA 21 BİN TL ye gelicek bana.

4 tane 500er tl den senet her ay odeme koşuluyla. sizce alınır mı araç tamamıyle tertemiz yarın espert e götürcem.SERVİSİNE GÖSTERTMEYE experte bakım için ne kadar vermem gerekir ? bilginiz var mı? saygılar.

son aralak alıyım mı bu fiyata almayım mı?ARAÇ DEİDKLERİM DIŞINDA ÇOK TEMİZ GERÇEKTEN.
goztepeli_TR

Marka: Daihatsu
Model: Materia

Re: YARIN MATERIA ALICAM.BAKARMISNIZ Bİ FORUM KARDEŞLERİM

Mesajgönderen goztepeli_TR tarih 19 Eki 2010, 16:05

AYRICA ARKADAŞLAR ARAÇTA ALARM DA TAKILIDIR.CAMLAR AÇIK OLDUGUNDA ALARMA BASTIGINDA CAMLARDA OTOMATİK KAPANIYOR.BUNLAR HER BİRİ EKSTRA O YÜZDEN YAZIYORUM. :lol: ŞİMDİ FİKİRLERİNİZE AÇIĞIM ARKADAŞLAR.
goztepeli_TR

Mesajgönderen goztepeli_TR tarih 19 Eki 2010, 16:07

unuttum son olarak artık 3M AMERIKAN CAM FİLM YAPTIRTMIŞ.(ÖN CAMLARI) + bir ekstrayı daha yazmayı unutmuşum pardon. :mrgreen:
goztepeli_TR

Mesajgönderen setlerss tarih 19 Eki 2010, 16:36

goztepeli_TR yazdı:MRB ARKADAŞLAR BENDE 2008 MODEL Bİ MATERİA ALICAM YARIN.2008 MODEL BORDO RENK GOLD PAKET(FULL) 40bin km de araç daha .FARLAR ALMAN XENON BEYAZ FAR SİSLERDE XENON BEYAZ FAR VAR.( satıcı kendi ozel taktırtmış çok yakışmış :) )ARACI OTOBUSE YANDAN SÜRTMEKTEN DOLAYI SAĞ ON ÇAMURLUK İLE SAĞ ARKA CAMURLUK DEĞİŞMİŞTİR. ARAÇ TA HİÇ BİR ŞEKİLDE NOKTA GÖMÜKLÜK ÇİZİK VS. YOKTUR. İÇİ DESENİZ SIFIR GİBİ TERTEMİZ.SATACAK ARKADAŞ TERTMEİZ BAKMIŞ ARACA ..ÇALIŞMAYAN HİÇBİR YERİ YOK.HERŞEY SAĞLAM YERLİ YERİNDE. AYRICA JANTLARDA NOKTA ÇİZİK DAHİ YOK.

FİYAT OLARAK 19 bin TL peşin + 500TL * 4 =2000TL TOPLAMDA 21 BİN TL ye gelicek bana.

4 tane 500er tl den senet her ay odeme koşuluyla. sizce alınır mı araç tamamıyle tertemiz yarın espert e götürcem.SERVİSİNE GÖSTERTMEYE experte bakım için ne kadar vermem gerekir ? bilginiz var mı? saygılar.

son aralak alıyım mı bu fiyata almayım mı?ARAÇ DEİDKLERİM DIŞINDA ÇOK TEMİZ GERÇEKTEN.

Öncelikle Forumumuza hoş Geldin;

Bu Durumda bi araç için fiyat fena değil ancak çokda ucuz değil sonuçta değişen parçaları var
ama genel durumu çok iyi diyorsun.

1-Ekpertiz için 100 tl den fazla verme servisten rapor almayı unutma.
2-Değişen parçaların olduğu taraflardaki aks bağlantılarını ve körüklerini dikkatlice kontrol ettir.
3-Sakın Çekmeköy Akyıldız'a Gitme Pendik Aykon plaza en İyisidir Ben Orada yaptırmıştırm.
4-Ekpertiz İçin mutlaka pazarlık et ben aykonda 50 tl ye yaptırmıştım ama ertesi gün arabanın
27500 bakımını orada yaptırmak için söz verdim.
5-Bunun dışında diyeceğim başka bir şey yok sonuçta garantisi devam eden bir araç test et Noter
satışından sonra kazasız belasız kullan

6-Sorun olursa memnuniyetle cevaplarım unutmadan avadanlıkları kontrol etmeyi unutma...

Şimdiden hayırlı olsun...
setlerss

Mesajgönderen goztepeli_TR tarih 19 Eki 2010, 16:50

çok teşekkür edeirm dostum bu kadar hızlı cvp alabildigim için tşk lerimi borç bilirim. :)

yalnzı ben istanbulda diil izmir göztepede ikamet ediyorum.servise götürcem bakalım.garantisi kaç yıl bu araçların hocam?neye kaç yıl garanti veriyor? dediğin gibi rapor alıcam ve pazarlık etçem expertiz ile.. :wink:

avadanlıkları derken neyi kastettiniz acaba? birde son bir sorum klima var ancak polen filtre bu araçlarda standart gelmıyor mu ayrıca mı taktırttırıyoruz biz? satıcı oyle dedi de...
goztepeli_TR

Mesajgönderen setlerss tarih 19 Eki 2010, 17:02

goztepeli_TR yazdı:çok teşekkür edeirm dostum bu kadar hızlı cvp alabildigim için tşk lerimi borç bilirim. :)

yalnzı ben istanbulda diil izmir göztepede ikamet ediyorum.servise götürcem bakalım.garantisi kaç yıl bu araçların hocam?neye kaç yıl garanti veriyor? dediğin gibi rapor alıcam ve pazarlık etçem expertiz ile.. :wink:

avadanlıkları derken neyi kastettiniz acaba? birde son bir sorum klima var ancak polen filtre bu araçlarda standart gelmıyor mu ayrıca mı taktırttırıyoruz biz? satıcı oyle dedi de...

Rica ederim ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu bana...

Kusuru bakma ban seni ist de sandım Öncelikle mekanik garantisi 3 yıl ama boya kaporta kaç yıl hatırlamıyorum avdanlık derken bagaj zemininin altında bulunan gözlerin altında yedek lastik,kriko.çeki demiri bu çeki demirini sıkmak için bir demir bunlar birbirine lastikli bir şekilde duruyor.

Evet servis doğru söylemiş bizim araçlarda polen filtresi yok sonradan takılıyor istek doğrultusunda.

Son bi hatırlatma daha fren disklerine baktırmayı unutma belki fazla yemiş olabilir disk tornalatma gerekebilir...
setlerss

Mesajgönderen goztepeli_TR tarih 19 Eki 2010, 17:09

peki bu deidign şeylerde problem cıkarsa satıcı bunları mı yaptırtmalı yoksa ben mi yaptırtmalıyım?(örnek disk frenler eskimişse , rot ayarı bozuksa vs.) yoksa aramızda anlaşmaya varılıp fiyattan düşmeyemı gitmeliyim?

son olarak araç şuan 40250 de. servis bakıma kaç bin km lerde götürmem gerekir bunu da yazarmısın dostum .pek bilgim yok da? :(
goztepeli_TR

Mesajgönderen setlerss tarih 19 Eki 2010, 17:22

goztepeli_TR yazdı:peki bu deidign şeylerde problem cıkarsa satıcı bunları mı yaptırtmalı yoksa ben mi yaptırtmalıyım?(örnek disk frenler eskimişse , rot ayarı bozuksa vs.) yoksa aramızda anlaşmaya varılıp fiyattan düşmeyemı gitmeliyim?

son olarak araç şuan 40250 de. servis bakıma kaç bin km lerde götürmem gerekir bunu da yazarmısın dostum .pek bilgim yok da? :(

İlk önce enson sorduğunda cevaplayayım Aracın bakımı her 7500 km de bir yapılıyor yani en son 37500 bakımıının yapılmış olması lazım eğer yapılmamışsa 135 tl 37500 bakım bedeli, ayrıca ilk olarak sorduklarından disklerde erime varsa tornalayıp balataları değiştiriyorlar buda sana 200 tl civarı masraf o yüzden ekpertiz esnasında araçta çıkacak her masrafı karşı tarafa ödeyeceğin paradan düşürmeyi unutma
sonuçta sen alınca arabayı yok cilasıydı,sileceğiydi carttı curttu sendende zaten para gidecek o yüzden dikkat et zaten araba içine sindiyse bazı şeyleride görmezden gelir alırsın....
setlerss

Mesajgönderen goztepeli_TR tarih 19 Eki 2010, 17:44

settlers çok teşekkür edeirm aydınlattıgın için.kasko yu kaça yaptırttınız bu arada arkadaşlar.kasko masrafı var da allahtan amcamın oglu takipçi.elden taksit yapıcak ama fiyat vermedi daha .siz kaça yaptırttınız ona göre bende ona yaklaşık fiyamtı vericek diye kıyaslayım... :lol:

benım işyeri 4-5 km uzaklıkta araca tüp taktırtmaya değer mi sence hergun işe git gel yapıcam.tüp taktırtmamın bir anlamı olur mu sence?
goztepeli_TR

Mesajgönderen riogrande tarih 19 Eki 2010, 18:28

21000 lira materia süper fiyat bence.araba düz vites sanırım.
füle güle kullanın,materiaların 2008 modellerinin bu kadar ucuz oldugunu yeni fark ettim.

materiaya mı geçsem acaba ? :?:
Kullanıcı avatarı
riogrande

Model: Terios 1. Nesil

Mesajgönderen goztepeli_TR tarih 19 Eki 2010, 19:11

riogrande kardeş tşekkür ederim iyi dileklerin için.evet dostum düz vites araç.ancak ekstraları beni cezbetti bide. ARACI YARIN ALDIKTAN SONRA RESIMLERI ÇEKER EN KISA SÜREDE BURAYA KOYARIM... :mrgreen:

SATICININ YAPMIŞ OLDUGU ESKTRALAR:

- ALMAN MALI XENON FAR (AMPUL) BEYAZ

- SİSLER ALMAN MALI BEYAZ AMPUL

- 3M MARKA AMERIKAN FİLM CAM ( ÖN CAMLAR )

- ALARM ( kumandadan kapıları kitlediginde otomatik açık olan bütün camlar kapanıyor )

BUNLAR ZATEN 1.000TL + DEĞER KAZANDIRIYOR ARACA.
goztepeli_TR

Mesajgönderen YağmurAdam tarih 20 Eki 2010, 11:30

Umarım araçta ek problem çıkmaz da aracınıza kavuşursunuz.

Fİyat gayet uygun görünüyor. Aracı almadan kasko için de sorgulatın da pert falan çıkmasın.
Bazen bu konuda problem olabiliyor.
YağmurAdam

Model: YRV Turbo

Mesajgönderen ozgursula tarih 20 Eki 2010, 14:24

Materia'lar benim de çok hoşuma gidiyor umarım herşey istediğiniz gibi olur da alırsınız. En azından sizemizde aktif olacak bir arakadaşa benziyorsun :D
ozgursula

Model: Sirion 1. Nesil

Mesajgönderen camoka tarih 20 Eki 2010, 15:59

riogrande yazdı:materiaya mı geçsem acaba ? :?:

valla ufaktan oltaya gelmiş gibisin, aynı durum bende de var açıkçası. tek sorun hanımı ikna etmek, o da ayrı bir alem "materia iyi güzel de, kıçını kaldıramayacak gibi gözüküyor, bak yeni sirion'a hem atik hem de pratik bir araba gibi durmuyor mu?" diyor. bekarlık sultanlıkmış, ne diyeyim.
SiriOne
Kullanıcı avatarı
camoka

Model: Sirion 1. Nesil

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 20 Eki 2010, 16:45

eşin buraları okumuyor galiba :) sen onu gelecek seneki pikniğe getir, hanımlar kulübüne üye olsun. o zaman görürüm senin bekarlık sultanlıktırını :twisted:
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Model: YRV Turbo

Sonraki

Dön Materia

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir