goztepeli_TR yazdı:MRB ARKADAŞLAR BENDE 2008 MODEL Bİ MATERİA ALICAM YARIN.2008 MODEL BORDO RENK GOLD PAKET(FULL) 40bin km de araç daha .FARLAR ALMAN XENON BEYAZ FAR SİSLERDE XENON BEYAZ FAR VAR.( satıcı kendi ozel taktırtmış çok yakışmış

)ARACI OTOBUSE YANDAN SÜRTMEKTEN DOLAYI SAĞ ON ÇAMURLUK İLE SAĞ ARKA CAMURLUK DEĞİŞMİŞTİR. ARAÇ TA HİÇ BİR ŞEKİLDE NOKTA GÖMÜKLÜK ÇİZİK VS. YOKTUR. İÇİ DESENİZ SIFIR GİBİ TERTEMİZ.SATACAK ARKADAŞ TERTMEİZ BAKMIŞ ARACA ..ÇALIŞMAYAN HİÇBİR YERİ YOK.HERŞEY SAĞLAM YERLİ YERİNDE. AYRICA JANTLARDA NOKTA ÇİZİK DAHİ YOK.
FİYAT OLARAK 19 bin TL peşin + 500TL * 4 =2000TL TOPLAMDA 21 BİN TL ye gelicek bana.
4 tane 500er tl den senet her ay odeme koşuluyla. sizce alınır mı araç tamamıyle tertemiz yarın espert e götürcem.SERVİSİNE GÖSTERTMEYE experte bakım için ne kadar vermem gerekir ? bilginiz var mı? saygılar.
son aralak alıyım mı bu fiyata almayım mı?ARAÇ DEİDKLERİM DIŞINDA ÇOK TEMİZ GERÇEKTEN.
Öncelikle Forumumuza hoş Geldin;
Bu Durumda bi araç için fiyat fena değil ancak çokda ucuz değil sonuçta değişen parçaları var
ama genel durumu çok iyi diyorsun.
1-Ekpertiz için 100 tl den fazla verme servisten rapor almayı unutma.
2-Değişen parçaların olduğu taraflardaki aks bağlantılarını ve körüklerini dikkatlice kontrol ettir.
3-Sakın Çekmeköy Akyıldız'a Gitme Pendik Aykon plaza en İyisidir Ben Orada yaptırmıştırm.
4-Ekpertiz İçin mutlaka pazarlık et ben aykonda 50 tl ye yaptırmıştım ama ertesi gün arabanın
27500 bakımını orada yaptırmak için söz verdim.
5-Bunun dışında diyeceğim başka bir şey yok sonuçta garantisi devam eden bir araç test et Noter
satışından sonra kazasız belasız kullan
6-Sorun olursa memnuniyetle cevaplarım unutmadan avadanlıkları kontrol etmeyi unutma...
Şimdiden hayırlı olsun...