serdarsword yazdı:TEŞEKKÜRLER SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.BENDE AİLE SERVİSLİĞİ YAPIYORUM BAZEN
ÖZELLİKLE ARAÇ CEMAATİNİN SAFLARI SIKLAŞTIRINCA Kİ TESTLERİ BEKLERİM...

sabah aıle servısının yanında aılenın yakın dostlarınıda alıp arkayı 3 ledık herhangı sıkıntı cıkmadı sadece yaylar sertlestıgı ıcın belkı arkanın konforu gıtmıstır onuda rahatmısınız dıye sormadım
feylesof yazdı:Merhaba, Fotoları ve tecrübelerini merekla bekliyoruz, bu arada maliyetide bildirirsen seviniriz.
Merhaba, fotogragları cektım bugun eklerım sıteye sanırım ama daha ıyı fotografları ılerleyen zamanlarda sızlerle paylasırım.
malıyet konusuna gelınce;
Yayları kesmenın malıyetı 100 TL ama ön yaylar kesılemedıgınden bizleri bağlamıyor
Kelepçelerin malıyetı 75 TL takmasınada 70-80 alsalar ortalama 150 TL ama saglıklı olmadıgından bızlerı buda baglamıyor
Yarısın spor yayları 290 TL takması falan derken 350-400 TL yi, bulurdu
Yay presleme ise; ilk 500 TL den fiyat açtılar ( tabi yersen) pazarlık sünnet diyip cok dedım 350 son olur dedıler ben yıne olmaz dıyınce 300 bıraz daha ugrastan sonra ıse 270 e ındıler en sonunda %50 ındırım yaptırıp 250 de anlstık ki aynı yerde bızım arkadaslar 300 den asagı yaptırmamıslardı araclarını
uzun lafın kısası 250 TL ye hallettık herhangı sıkıntıda yasamadım suana kadar zaten test asamasında dahada dusurmeyı dusunuyorum aracı