serdarsword yazdı:ARKADAŞLAR 1. NESİL SİRİONU OLUP YAYLARINI KISALTAN VARMI İÇİNİZDE AYRICA İNCE YANAK LASTİK KULLANAN VARMI ?SON OLARAK AÇIK HAVA FİLTRESİ KULLANAN VARMI?CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM TEŞEKKÜRLER.
FaTiH yazdı:Filtreni yaz konumuna aldiktan sonra birkac fotograf paylasir misin?¿Merak ettim..
sirion gti 2 yazdı:serdarsword yazdı:ARKADAŞLAR 1. NESİL SİRİONU OLUP YAYLARINI KISALTAN VARMI İÇİNİZDE AYRICA İNCE YANAK LASTİK KULLANAN VARMI ?SON OLARAK AÇIK HAVA FİLTRESİ KULLANAN VARMI?CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM TEŞEKKÜRLER.
yay konusunda benım arastırmalarım var yakında yere ındırıcem aracı ıstersen bılgı verırım.
ınce yanak lastık derken 185/65/14 traktör lastıgı ebatı vardı bende 185/55/15 takıp cok daha ıyı yol tutusu aldım ama 55 olan yanagı dahada ındırsem cok daha ıyı olur fakat ıstanbul yollarında bu bıraz sakıncalı o yuzden bu ebat ıdeal dıye dusunuyorum ( şahsı fikrim )
Hava fıltresı bende var yazın ön ızgaraya alıyorum kısın yagmurdan dolayı ıcerı alıyorum fakat artık cıkartmayı dusunuyorum ama ınan cok ıyı ses verıyorum
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir