Yazmak mı zor yazmamak mı.....

Daihatsu ile nasıl tanıştınız? Ilk Daihatsu'nuz ne modeldi? Alırken sevinçten zıpladınız mı? Satarken hüzünden ağladınız mı? Bebeğimiz gibi özenle baktığımız Daihatsu'larımıza dair hatıralarımızı paylaşıyoruz.

Yazmak mı zor yazmamak mı.....

Mesajgönderen ilker tarih 05 Tem 2009, 12:04

İlk defa bir arabamı satarken, sanki ruhumu da satıyormuşcasına kaktüs misali oldu bedenim.... Hani derler ya film şeridi gibi geçti hayatım gözlerimin önünden diye... Anladım ki benim, Sirionla paylaştıklarım Blu-Ray kalitesinde 4 sezonluk nefes kesen bir dizi tadındaymış.... O kadar buruk o kadar hüzünlü bir veda seramonisiydi ki , yeni sahip neredeyse " abi ben sizi ayırarak bu vebali taşımak istemiyorum " diyecekti...

İnsanın sevdiği bir şeyden, sadece ve sadece mecbur olduğu için ayrılması gerektiğini kabul etmeyen beynimi, bu duruma alıştırmak için " Issız adam " filmini defalarca seyretmek zorunda kaldım...

Ve artık elma şekerim yoktu......

Hepinizi çok seviyorum.... Sağlıcakla kalın.... :cry:
Kullanıcı avatarı
ilker
Sirionoloji Ana Bilim Dalı Başkanı

Re: Yazmak mı zor yazmamak mı.....

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 05 Tem 2009, 19:29

Seni tanımama sebep olması nedeniyle Daihatsu'yu sevmek için bir sebebim daha oldu. Seni tanıdığım için ve kurduğumuz dostluğumuz için çok mutluyum. Araba gitse de dostluğun her zaman baki kalacağı inancına güvenerek, yeni arabanla yolların açık olsun diyorum.

Sevgiler,
Umut
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Marka: Daihatsu
Model: YRV Turbo

Mesajgönderen fcpasa tarih 05 Tem 2009, 20:32

offffff yaz sil yaz sil ya ne kadar duygusal yazmışsın dostum valla ne diyeceğimi şaşırdım yapma daha güzel günler var ileride hem eşimin şu sözü tam senlik (bir sevdik gitmeden bir sevdik gelmez..) :idea:
c.turhal
Kullanıcı avatarı
fcpasa

Model: Sirion 1. Nesil

Mesajgönderen ozgursula tarih 06 Tem 2009, 11:04

Bilmiyorum da bu araba gerçekten çok özel. Bugüne kadar Lancia hf turbo - Hyundai accent yeni kasa - Palio - Şahin - doğan - 1974 Oldsmobille cutlass salon kullandım. Çok ama çok keyif aldığım lancia, Oldsmobil ve Daihatsu sirion oldu. Ancak şunu söylemeliyim ki bu araçlar arasında tek aşık olduğum Canım Sirion'um. İnşallah satmak için acil bir sebep çıkmaz da uzun yıllar binerim.
ozgursula

Mesajgönderen FaTiH tarih 23 Tem 2009, 19:24

Vay bea İlker ağabey..... İtiraf etmek gerekirse fiyatı yüksek bulurlar da bir süre daha satılmaz bakarsın falan demiştim kendi kendime ama buraya kadarmış haa...... Üzgünüm.... Yine de beraberliğimiz daim olur inşaallah demek istiyorum... Sevgiyle........ :cry:
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Mesajgönderen ilker tarih 28 Tem 2009, 22:31

FaTiH yazdı:Vay bea İlker ağabey..... İtiraf etmek gerekirse fiyatı yüksek bulurlar da bir süre daha satılmaz bakarsın falan demiştim kendi kendime ama buraya kadarmış haa...... Üzgünüm.... Yine de beraberliğimiz daim olur inşaallah demek istiyorum... Sevgiyle........ :cry:

Ben Sirion satıp başka bir otomobil almadım Fatih :) Kendi segmentinde eşi emsali olmayan bir şeydir Sirion. Ben Sirionu satmak zorunda kalarak bir van almak durumundaydım ve yine segmentinin en iyisini en ucuza aldım :) Beyaz bir Teriosu çok isterdim ama banka hesabım o Teriosu benim kadar istemiyormuş :)

Aşk parayla satın alınmaz derler ama aşığım ben buna dediğinizde yetkili satıcıya çok da duygusal gelmiyor :)
Kullanıcı avatarı
ilker
Sirionoloji Ana Bilim Dalı Başkanı

Dön Hatıralar

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir