mkkasimoglu yazdı:Arkadaşlar bende Lpg taktırdıktan sonra su eksiltmesi yaptı. bir gün önce eksilen suyu tekrar 1 lt ekledim. Araç hararet yaptı.. Şimdi araç tekliyor.. aracı gösterdim. üst kapak conta değişmesi gerektiğini söylüyorlar.. 500 tl lik bir masraf çıktı.. daha önce 1300 km yaptım hiçbir sıkıntı yaşamadım. Buradan da bu sonucu çıkartıyorum.. Lpg tesisatının iyi yapılmadığından su eksiltmesi.. bence Lpg hortumlarından kaynaklanıyor..
argyle yazdı:Bu nasıl bir contadır beyler, 500 TL? Foto var mı?
livan08 yazdı:mkkasimoglu yazdı:Arkadaşlar bende Lpg taktırdıktan sonra su eksiltmesi yaptı. bir gün önce eksilen suyu tekrar 1 lt ekledim. Araç hararet yaptı.. Şimdi araç tekliyor.. aracı gösterdim. üst kapak conta değişmesi gerektiğini söylüyorlar.. 500 tl lik bir masraf çıktı.. daha önce 1300 km yaptım hiçbir sıkıntı yaşamadım. Buradan da bu sonucu çıkartıyorum.. Lpg tesisatının iyi yapılmadığından su eksiltmesi.. bence Lpg hortumlarından kaynaklanıyor..
mustafa araç çalışsırken lpg içim hazırlanan su hortumlarının birleştiği T borusunun etrafına bak kaçak orada olabilir.bende öyle olmuştu su eksiltiyordu. T borsunda çatlama olmuştu değiştirmiştim ve eksiltme sorunu geçmişti.umarım öyledir.

mkkasimoglu yazdı:Maliyet arttı.. tamircinin verdiği fiyatlar şöyle;
conta takım 175 tl
kapakçı 100 tl
kapak taşlama 50 tl
işçilik 200 tl
triger setine bakılacak sökülünce orjinal 135 tl yan sanayi 75 tl
bunların dışında
yağ ve yağ filtresi değişecek 85 tl ve antifiriz yani 600-700 tl civarında masraf çıktı..
daha detaylı bilgi verirsek...
silindir kapak 90 tl
manifort conta 20+20= 40 tl
termostat 20 tl
hava filtresi 10 tl
yağ filtresi 5 tl
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir