folyo araçları giydirdikleri ( reklam için) özel bir folyo. 100 ytl ye yaptırdım. bu gün jantlarımıda taktırdım işte resimler...
twona yazdı:bence bu bir hastalık ve ben kabul ediyorum hastayım...
SuperSonic yazdı:twona yazdı:bence bu bir hastalık ve ben kabul ediyorum hastayım...
bu kadar çok al-sat borsada bile yoksenin hastalık tescillenmiş bence
birgün (inşallah uzak olur) bu arabayı da satmak istersen ilk önce bizim siteye yaz derim. 1.5 sporty'lere ilgi her geçen gün artıyor sanki!
twona yazdı:arakadaşlar il arabamı 22 yaşımda aldım. 87 model takis çıkması 1 şahindi. arabayı komple fabrikasyon a dan z ye topladım sattım. ilk zarar edişim o gün oldu:d o günden sonra 10 yıl geçti şu an 32 yaşımdayım ve her arabamdan en az 2 milyar zarar ettim. yani yaklaşık 60 milyar eder. belki daha fazlşa çünkü bazı araçlarda daha fazla zarar ettim. örneğin geçen sene 2007 dizel bir linea alma hatasında bulundum 33 bin ytl ye mal oldu 1 ay sonra 23500 ytl ye satıp tekrar sirion aldım. uzun lafın kısası çok zarar ettim. bazı araçlarda içim gitii. örneğin dizel bir c2 im vardı mükemmel bir araçtı. 1.5 milyara moretto farlar getirdim avrupadan. en 6 bin ytl para harcadım ama aldığımdan ucuza sattım. ama bence bu bir hastalık ve ben kabul ediyorum hastayım...
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir