yeni arcımın ilk resimleri sirion 1.5 sporty ...

Daihatsu'nun tutumlu şehir içi aracıdır. Daihatsu Sirion, çeşitli ülkelerde Toyota Passo, Daihatsu Boon, Subaru Justy ve Perodua MyVi adları altında da satılmaktadır.

yeni arcımın ilk resimleri sirion 1.5 sporty ...

Mesajtwona, 07 Eyl 2008, 18:01

arkadaşlar birkaç resim paylaşmak istiyorum. yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum. aracıma 16 inch çelik jant arıyorum, beğendiğiniz modelleri söylerseniz değerlenidrebilirm. son olarak kafamda wimmer rst chip var (+15bg). bunun dışında 1.5 motor çok performanslı geldi bana. ilk denememde 9.5 gibi bir rakam yakaladım ama bu cep telle yaptığım bir denemeydi yanılabilirim. son sürat olarak dün ist dan gelirken 210 km hızı buldum. videosuda var. yakıt olarak çok ekonemik diyebilirim. 110 ytl ye 550 km yaptım. 1000km doldu bir kaç gün içinde ankarada iyi bir servise götürmeyi plnalıyorum neresi iyi pek bilgim yok ama tecimeroğlu gibi bir servis hatırlıyorum orası olabilir önerilerinizi bekliyorum dostlarım...

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
10.jpg
Kullanıcı avatarı
twona

Marka: Daihatsu
Model: Sirion 2. Nesil

Re: yeni arcımın ilk resimleri sirion 1.5 sporty ...

MesajDoorman, 07 Eyl 2008, 23:29

Hayırlı olsunnn...
Üstadım eğer imkan varsa İstanbuldaki merkez servise götür. Ankarada ki tecumeroglundan daha iyidir. Boludaydın yanlıs değilsem, orta sayılır buraya geleceğine oraya git bence.
Bu arada sıfırmı aldın, ikinci el mi aldın ve kaca mal oldu sana?
birde konfor acısından eskisi ile yenisini karşılaştırımısın farklar neler?
Bu arada bahsettiğin tüketim performanslı kullanımda ise gerçekten iyi bir değer yakalamıs.
Doğustan Fanatik ama arabasına
Kullanıcı avatarı
Doorman

Model: Sirion 1. Nesil

Mesajemre, 08 Eyl 2008, 00:32

merhaba.
yeni aracınız hayırlı olsun. bende 2008 1.3 sahibiyim. jant değiştirecekseniz üzerlerindeki jantları düşünebilirim =)
Kullanıcı avatarı
emre

MesajUmut-Gultekin, 08 Eyl 2008, 08:13

Bence Sporty'ler çok şık. Güle güle kullan. Araca biraz daha alışınca eski kasa Sirion'a göre detaylı bir kıyaslama yapabilirsin belki? Bence birçok Sirion kullanıcısına ışık tutacaktır böyle bir inceleme. Ben de benzer bir şekilde, Sirion - YRV Turbo karşılaştırması yapmıştım.
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

MesajFaTiH, 08 Eyl 2008, 14:27

Evet Tuna..Sporty gerçekten çok şık!!Maaşallah 1 haftayı devirmeden 1000 km.yi devirmiş olman da cidden şaşırtıcı! :D Bunun dışında senden eski kasa - yeni kasa Sirion karşılaştırması alabilirsek;Umut abimin de dediği gibi çok seviniriz!! ;) Servis konusunda ise Nebi abimin dediği gibi; illa ki Ank.a geleceksen evet Tecimeroğlu Ank.da ki deneyimli servisimiz..Fakat farketmez;hepsi mümkündür diyorsan İstanbul merkez servis muhakkak ki 1 numaradır!!
Bu arada maksimum hız;hızlanma videoları gibi video paylaşımlarını da bekliyoruz en kısa sürede! :wink: Tekrar hayırlı olsun! :D
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Mesajfcpasa, 08 Eyl 2008, 23:45

selam tuna işlerimin yoğunluğundan ilgilenemiyordum .şimdi gördüm aracını güle güle kullan .allah tabanını düz bastırsın. jant alacağım demişsin .arkadaşım eğer istersen ben senin jantlarını az kullandım sana satabilirim ben orginal olanları kullanıyorum .
c.turhal
Kullanıcı avatarı
fcpasa

Mesajtwona, 09 Eyl 2008, 13:07

cünytcim sağol ben jant aldım, 1 kaç gün içindede takılıcak inş...
Kullanıcı avatarı
twona

Mesajmguler1973, 09 Eyl 2008, 15:25

Yeni aracınız hayırlı olsun bende de 2007 model sporty var allah kaza bela vermesin
mguler1973

MesajSirion gti, 09 Eyl 2008, 15:35

HAyırlı olsun sana öneriye pek gerek yok sen onu bir güzel modifiye edersin zaten :twisted: Ama arka tampondan çift egzos çıkışı bu arabaya çok yakışır .. :D
Yolların ustasıyız daihatsunun hastasıyız..
Kullanıcı avatarı
Sirion gti

MesajSonCuoreci, 09 Eyl 2008, 17:22

Hayırlı olsun twona çok güzel bir araban var gerçekten, iyi günlerde kazasız belasız kullanman dileğiyle inşallah...
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Model: Cuore

Mesajtwona, 09 Eyl 2008, 22:22

iyi dilkeler için çok tşk ederim arkadaşlar. lastik ve jantta aldım. son olarak yay takımı ve belki de chip tuning uygulaması var sırada. yay takımı avrupada var ama nasıl alabileceğim konusunda pek bir bilgim yok. netten alışveriş yapan arkadaşların yardımına ihtiyacım var bu konuda... lastik ölçüsü olarak çok değişik bir ölçü aldım. bulmak biraz zor oldu ama en sağlıklı seçimi yaptığımı düşünüyorum. aracı yormaması için 185/50/16 lastik sipariş ettim bakalım duruşu nasıl....
Kullanıcı avatarı
twona

MesajUmut-Gultekin, 09 Eyl 2008, 22:55

Ben yurt içi/yurt dışı internetten çok alışveriş yapıyorum dediğim gibi en önemli sorun gümrük olacaktır. Gümrüğü aşabilmek için bir çözüm üretebilirsen ya da birileri bagajında falan getirebilirse güzel olur. Onun dışında gümrükte takılması malesef kuvvetle muhtemel.
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

MesajFaTiH, 09 Eyl 2008, 23:31

Aracın tavanı yarıya kadar cam mı?Yoksa siyah film gibi bir katman mı var; yoksa foto.lar mı beni yanıltıyor!???
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Mesajtwona, 10 Eyl 2008, 00:11

bagajda getirebilecek kimse yok ne yazıkki. gümrükten geçeceğini umut ederek almaya karar verdim yoksa araba leylek gibi havada olacak jantlardan sonra. fatihcim tavanı folyo ile kapltatım. çok şık duruyor bence yakında söküp dama yapmayı düşnüuyorum
Kullanıcı avatarı
twona

MesajSirion gti, 10 Eyl 2008, 11:19

twona yazdı:bagajda getirebilecek kimse yok ne yazıkki. gümrükten geçeceğini umut ederek almaya karar verdim yoksa araba leylek gibi havada olacak jantlardan sonra. fatihcim tavanı folyo ile kapltatım. çok şık duruyor bence yakında söküp dama yapmayı düşnüuyorum

Bildiğimiz reklamcıların kullandığı folyomu yoksa özellikli birşeymi ve nerde ne kadara yaptırdığınıda yazarsan güzel olur
Yolların ustasıyız daihatsunun hastasıyız..
Kullanıcı avatarı
Sirion gti

Sonraki

Dön Sirion (2. nesil)

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir