toomy_34 yazdı:iyigünler arkdaşlar bilip bilmeden yetkiliye danışmadan atıp tutuyorsunuz kusura bakmayından ben araştırdım görüştüm yılbaşından sonra sirion gelicek umut bey insanların kafasını karıştırmayım lütfen tşklr
Yılbaşından sonra gelirse biz de memnuniyetle yerine geri koyarız. Daihatsu aylardır Sirion'u ithal etmiyor farkındaysanız. En sonunda sitesinden de kaldırıyor araçla ilgili bütün bilgileri... "Bir ihtimal" ya da "belki" ya da "üç vakte kadar" üzerine iş yapılmaz. Gerçek olan tek şey, Sirion'un geçici olarak Türkiye'de bulunmadığı statüsünün dün itibariyle bilgileri siteden kaldırılmak suretiyle kalıcılaştırılmış olmasıdır. Ben gördüğümü yazıyorum. Şirket içinden bilgi sahibi değilim. Burası Daihatsu Türkiye'ye ait bir site değil. Daha kesin bilgi almak isteyen Daihatsu Türkiye'nin kendi ağzından gelecek planlarını ve stratejilerini açıkladığı bir kaynak bulup (varsa), oradan alabilir, ya da telefon ile şirketten bilgi isteyebilir sizin yaptığınız gibi. Ben sokaktan geçen adamın yani potansiyel müşterinin artık Sirion'u göremediği ve Daihatsu'nun Türkiye'deki varlığını şu an itibariyle sadece 2 model ile devam ettirdiğini yazdım. Aksi durum oluşursa gereken düzeltme elbette ki memnuniyetle yapılır.
Aylardır muallakta olan Sirion konusu yılbaşına 2 ay kala bilgileri siteden kaldırılarak son buldu. Bence dediğiniz gibi olsaydı o bilgileri 2 ay kala kaldırmazlardı (bunca ay kaldığına göre). Benzer beklenti, üzüntü ve kabullenme tecrübelerini geçmişte Copen ve Cuore için de yaşadık. Hele Cuore'ye inanamadık, inanmak istemedik. Sirion'da yaşanan sürecin öncekilerden ne farkı var?
Ben Daihatsu markası ile yatıp, Daihatsu markası ile kalkan bir insanım. Bu siteye üye olduğunuza göre bunu biliyorsunuzdur. Bu duruma içinizde en çok ben üzülüyorum. Ama tekrar edeyim,
ben sadece gözün gördüğünü yazdım. Bugün gidip Sirion satın alabiliyor musunuz? Hayır. Sirion ile ilgili bilgi alabiliyor musunuz Daihatsu sitesinden? Hayır. O zaman? Bu model artık Türkiye'de satılmamaktadır. Bu demek değil ki, gelecekte bir gün tekrar satılmayacak...
Eğer sadece gözün gördüğünü yazmışsam, sizin bu durumu "bilip bilmeden atıp tutmak" olarak tanımlamanız adil bir durum mudur?
Size yıllardır Daihatsu markası ile ilgili başka hiçbir yerde bulamayacağınız bu kadar çok içeriği ve emeği taşıyan, yüzlerce sayfa makaleler yazan, çeviriler yapan, binlerce fotoğraf ve videoyu derleyip sizlere ulaştıran ve daha pek çok sayısız iletişim faaliyetinde bulunan ve hepsinden önemlisi
Türkiye'de Daihatsu markasının pek çok platformda savunuculuğunu, tanıtıcılığını ve internetteki bütün varlığını sıfırdan şu seviyeye getiren bir sitenin sahibine "bilmeden atıp tutuyor" demenize bozuldum doğrusu.Daihatsu Aşkına yoluna devam edecek.
Eğer yaptıklarımın "bilip bilmeden atıp tutmak" olduğunu düşünüyorsanız, okumazsınız. Ama beni okumazsanız çok merak ediyorum, Daihatsu ile ilgili okuyacak başka birşey bulabilecek misiniz?..
Diyecek başka da birşeyim yok.