Maltepe Özay Otomotiv'den Daihatsu Aşkına üyelerine özel kampanya!
%10 yedek parça indirimi ve %10 işçilik indirimi birlikte. Telefon: 0 (216) 417 25 24

yeni sirion sustalı anahtar hk.

Daihatsu'nun tutumlu şehir içi aracıdır. Daihatsu Sirion, çeşitli ülkelerde Toyota Passo, Daihatsu Boon, Subaru Justy ve Perodua MyVi adları altında da satılmaktadır.

yeni sirion sustalı anahtar hk.

Mesajmacarin, 10 Ara 2009, 13:03

merhaba herkese,
yeni sirionumun anahtarını sustalı hale getirip yerden :) kazanmak istiyorum, dün bir anahtarcı da 50 tl ye yaptırıyordum fakat anahtarcı aracımın anahtarnıı incelediğinde ve sustalı anahtara bir takım işlemler yaptıktan sonra (sanırım frekans yüklüyor) olmayacağını söyledi, nedeninide benim anahtarımın kilit devresi 6 lı, şuan piyasadaki sustalı anahtarların 3 lü olduğunu bu nedenden olmadığını belirtti,

Bunu araştıran, bilgisi olan , niyetlenen varmı?

Saygılarımla,
macarin

Marka: Daihatsu
Model: Sirion 2. Nesil

Re: yeni sirion sustalı anahtar hk.

Mesajhijyenik, 11 Oca 2010, 00:15

Merhaba,

Evet dostum nereye sorduysan 6'lı kilit sistemi hakkında sana doğru söylemiş. Anahtarın içinde ayrıca bir anten mevcut. 6'lı kilit sistemleri yapılamıyor diye bir durum söz konusu değil. Hangi şehirde olduğunu bilmiyorum ancak istanbul'daysan Ümraniye Praktiker'in içindeki anahtarcıda anahtarını kopyalatabilirsin. Ancak çalışıp çalışmama konusunda sana garanti vermeyeceklerdir. Anahtar 1 hafta düzgün çalışıp sonra çalışmayabilir bunun garantisi yok. Ancak bence denemeye değer diye düşünüyorum.

Ben de yeni sirion'umu teslim alır almaz hemen yaptıracağım.
Kullanıcı avatarı
hijyenik

Re: yeni sirion sustalı anahtar hk.

Mesajcakgur, 19 Mar 2010, 00:59

bir alternatif, merkezi kilit için ayrı bir set oluyor kumandasız araçlar için yaklaşık 54 liraya çift sustalı anahtarlı, öyle bir set alıp taktırabilirsiniz. Resim

68tlye veya sustalı alarm seti alabilirsiniz Resim

veya :) sustalı anahtarlık kabına kendi orjinal anahtarın çipini koyuyorlar o da bir alternatif..

umarım yararlı olmuştur..
cakgur

Dön Sirion (2. nesil)

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir