YENİDEN ARANIZDA OLMAK İSTİYORUM YARDIM LÜTFEN

Daihatsu'nun tutumlu ve yüksek performanslı şehir içi aracıdır. Daihatsu Sirion, çeşitli ülkelerde Daihatsu Storia ve Toyota Duet adları altında da satılmıştır.

YENİDEN ARANIZDA OLMAK İSTİYORUM YARDIM LÜTFEN

Mesajgönderen snnoslm tarih 14 Nis 2011, 01:28

sevgili dostlar minik sirionumu sattığımdan beri aklım yüreğim hep arabamda kaldı ve hasrete daha fazla dayanamadım yeniden bu güzel ailenin üyesi olmak istiyorum bunun için bi kaç gündür bi araçta takıldım kaldım ve sizlerden yardım istemem gereğini hissettim bu ailenin deneyimli yardımcı üyeleri buradadır sanırım beni de hatırlarlarmı Allah bilir :D neyse gelelim sorulara
1- Araç malatyada satılıyor ben istanbuldayım bi kaç telefon açtırıp sordurduk ama daha sağlam sorgulama nasıl yapabilirim.
2- Kendim bizzat sirion kullanmış birisi olarak motor hakkında nasıl bilgi sahibi olabilirim.?
3- Buradan kalkığ malatyaya gitmeye değer bi fiyat var ama kıllanmıyor da değilim ne dersiniz adamın dediği gibi oralarda kimse markayı tanımıyor diyemi o kadar uygun fiyatı var dersiniz...
4- Aracın 2005 temmuz ayında 1 adet hasarı gözüküyor sms sorgulamada hasar 1049 lira imiş ve sol taraftan kaza yapılmış ve tamir görmüş ne dersiniz bi sıkıntı olurmu

lütfen araştırın ve yeniden aranızda olayım...Sevgilerle Sinan

44 KS 080
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 8645/detay
snnoslm

Marka: Daihatsu
Model: Sirion 1. Nesil

Re: YENİDEN ARANIZDA OLMAK İSTİYORUM YARDIM LÜTFEN

Mesajgönderen serdarsword tarih 14 Nis 2011, 10:06

SİNAN BEY ARACI YERİNDE GÖRMEDEN , BİR YETKİLİYE MÜMKÜNSE SERVİSE GÖSTERMEDEN HİÇ BİR ŞEY ANLAYAMAZSINIZ.TRAMERDEN İSTEDİĞİNİZ KADAR SORGULATIN ADAM CEBİNDEKİ PARAYLA RASGELE BİR TAMİRCİYE HASARINI YAPTIRSA YİNE TRAMERDE BİR ŞEY GÖZÜKMEZ.
BEN ARACIMI ALALI YAKLAŞIK 1.5 - 2 SENE CİVARINDA OLDU ALDIĞIMDA 28000 DE İDİ ŞU AN 41000 DE.
HATTA BENDEN ÖNCEKİ SAHİBİ DE SOL KAPIDAN KAZA YAPMIŞTI.AMA BENİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN ARACIN KALBİ YANİ MOTORU , YÜRÜYEN AKSAMI VE KAFADAN BÜYÜK BİR KAZASI YOKSA DİĞER AYRINTILAR BOYA VS.KAPI FALAN BENİM İÇİN İKİNCİ PLANDADIR.
SİZİ BİLMEM TABİ.
ARACIN MALATYA DA SERVİSİ YOK GÖRÜNÜYOR BU BİLE FİYATIN DÜŞMESİNE ETKEN OLABİLİR.
O YÜZDEN EĞER SİZ BU ARABAYA KARA VERDİYSENİZ ÜŞENMEYİN VE BİR MALATYA SEYEHATİ YAPIN DERİM GİTMİŞKEN KAYISI FALAN YERSİNİZ. :mrgreen:
ARACIDA ÇEVRE İLLERDEKİ BİR DAIHATSU SERVİSİNE GÖSTERMEK EN HAYIRLISI OLUR SANIRIM.SİVAS ELAZIĞ GİBİ.
Kullanıcı avatarı
serdarsword

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 14 Nis 2011, 10:14

Bu araba Comfort. Bazı başka şeylerin yanı sıra esas önemli olan ABS yok. İstanbul'da da arada sırada çıkıyor comfort'lar bu fiyatlara. Ederi o zaten. Satıcı da ABS var diye yazmamış zaten.
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Model: YRV Turbo

Mesajgönderen snnoslm tarih 14 Nis 2011, 12:26

Umut-Gultekin yazdı:Bu araba Comfort. Bazı başka şeylerin yanı sıra esas önemli olan ABS yok. İstanbul'da da arada sırada çıkıyor comfort'lar bu fiyatlara. Ederi o zaten. Satıcı da ABS var diye yazmamış zaten.

malatyaya gitmeye gerek yok diyorsunuz yani bence abs olmaması bi avantaj ben o panik fren anında direksiyonu sağa sola çevirmeyi düşünecek erkek tanımadım daha. ayrıca ben geçen gün babamın 2011 doblosu ile kırmızı ışıkta duracakken gözüm radyoya takıldı bi panik fren yaptım ayağımın altı tarla gibi oldu bi anda araba gidiyor gidiyor durmuyo şimdi eski bi şahin doğan olsa cart diye durardı abs bana manevra yaptıracam die durmadı durmadı gittik adamın tampona wurduk neyse ki adam adamdı da canın saolsun dedi dikkat et dedi gönderdi beni. Abs en dandik araba icatıdır bence.

istanbuldan bakalım abi o zaman bi de umut-gültekin sen bu işlerden anlarsın napalım girelimmi tekrardan daihatsu işine biri dio daihatsu artık bitecek biri diyo o arabaya ilerde serwis parça bulmazsın satamazsın bilmem ne anlamadım gitti yani. napalım abi hanım hamile 1 aylık şimdi araba lazım ne yorum yaparsınız bana :D
snnoslm

Mesajgönderen SonCuoreci tarih 14 Nis 2011, 13:10

snnoslm yazdı:bence abs olmaması bi avantaj ben o panik fren anında direksiyonu sağa sola çevirmeyi düşünecek erkek tanımadım daha. ayrıca ben geçen gün babamın 2011 doblosu ile kırmızı ışıkta duracakken gözüm radyoya takıldı bi panik fren yaptım ayağımın altı tarla gibi oldu bi anda araba gidiyor gidiyor durmuyo şimdi eski bi şahin doğan olsa cart diye durardı abs bana manevra yaptıracam die durmadı durmadı gittik adamın tampona wurduk neyse ki adam adamdı da canın saolsun dedi dikkat et dedi gönderdi beni. Abs en dandik araba icatıdır bence.

Bence biraz yanlış düşünüyorsunuz. ABS panik fren esnasında aracın direksiyon hakimiyetine imkan vermesi dışında kızaklamayı da engeller.
bilmiyorum ABS'li bir araba ve ABS'siz araba ile 90-100 km. civarında panik fen yaptınız mı? Ben yaptım. Arada dünyalar kadar fark var... Kızaklamaya başlayan araba kontrolden çıkar, zaptedemezsiniz...
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Model: Cuore

Mesajgönderen argyle tarih 15 Nis 2011, 14:45

Abi,
Malatya'daki araç için sahibiyle yazışmıştım, 13500 gibi bir fiyatttan başlamıştı o, birkaç aydır da ilanda. O mesafeyi bir araba için gitmek yemedi açıkçası, Comforttu ayrıca.
ABS araştırmalarıma göre (yeni kullanıcıyım da :) ) hakimiyet kaybını engelliyormuş ve bilhassa ıslak-kaygan zeminlerde durma mesafesini azaltıyormuş, tekerlekler kazıklaşıp kaymadığı için ABS sisteminde. O nedenle benim için önemliydi. Çok hızlı giderken abi frende de takla maklayı engelleyebiliyormuş, vs.
İstanbul'da
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 3010/detay
ve
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 312/detay/
var. Ben Özgür Abi'nin arabasını almasaydım önce 1.'sine bakacaktım, 2.'si plakayı gizlemiş çünkü. Mesafeyi göze alırım dersen Isparta'da 38 bin km'de beyaz var bir tane. Touringlerin piyasası 15-16 bin TL civarı. Özgür Abi yakında çocuğu olacak araba küçük gelecek diye sattı, bunu da düşünmek lazım.
Hayırlı olsun.
Billy goat butt in a pepper patch
Resim
Kullanıcı avatarı
argyle

Mesajgönderen ozgursula tarih 18 Nis 2011, 10:13

Birinci araçta abs yok gibi ama abs yazılmış, ikinci aracın plakasını kapatması hoş değil plaka gizlemek başka şeyleri gizlemek anlamına gelebilir kaza vs. gibi. Bir de ikinci aracın sanki kaputu tam oturmamış gibi soldan görünen resimlerde biraz açıklık var gibi. Benim aracım gerçekten dört dörtlüktü çoğu araca göre. Yeni kullanıcısı da dört dörtlük olunca kafam rahat etti. :D Arkadaşlar baştan söylüyorum eğer bir araç alacaksanız fiyatı 300-500 fazla eksik demeyin güzel, diri ve bakımlı olanını tercih edin. Saygılar.
ozgursula

Mesajgönderen bedirhanozhan tarih 26 Nis 2011, 17:46

44 KS 080 İN SAHİBİYİM. SAVUNMA SIRASI BİZDE HERHALDE...
1- Araç malatya'da piyasası olmadığı için ve servisi olmadığı için fiyat düşük yazılmıştır.
2-
2- Araç sol tarafında etek altında boya vardır. Doğrudur. Fakat lokal boya tarzında boya vardır. Sizlerinde bildiği gibi şaşeyi zorlayacak, şaşenin dengesini bozacak kazası yokdur.(Zaten öyle olsa direk değişim yapılıyor) Bunu kaportacılar daha iyi bilirler. Benim bildiğim ve alırkende önem verdiğim şaşesinde bi sıkıntı olmadığı, DEĞİŞEN PARÇA OLMADIĞI ÖNEMLİDİR.
3- Satılmama nedeninin biri de 12500 gözü kapalı verdiler ben direndim 12.800 diye. hala da direniyorum. Bi ton arayıyorlar. Çok da dert değil. Kim 12800 ü verir. Arabayı götürür.
4- Aracımın km.si orjinal 47000 de. Garaj arabası.
Bu arada Google'a yazıyoruz 44 ks 080 diye maşallah her bir yere msj bırakmışsın. E devlet şifresi falan. Adam akıllı anlattık yazdık, yalan söylemdik hile yapmadık. Sen sözümüze inanmayıp internete sordun. Her yere yazı yazmanın, araç sahibinin sözüne inanmamanın alemi varmı_? Malatya'da ismimiz var şerefimiz var. Tanıyanımız var.Bu kadar sorun edeceğini bilseydim uçak paranı gönderirdim gelip bakardın.
bedirhanozhan

Dön Sirion (1. nesil)

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir