YENİDEN YRV TURBO ÜRETİLSİN DİYORUM SİZ?

Daihatsu'nun, gençler ve genç aileler için tasarlamış olduğu modelidir. YRV'nin açılımı: Young Recreational Vehicle'dır.

YENİDEN YRV TURBO ÜRETİLSİN DİYORUM SİZ?

Mesajgönderen YRV9873 tarih 30 Kas 2008, 18:35

ARKADAŞLAR YRV TURBO' NUN YENİDEN EKSİK TARAFLARININ GÜNCELLENEREK BİRAZ DAHA GENİŞ BİRAZ DAHA UZUN BİRAZ DAHA PERFORMANSLI BİRAZ DAHA SESSİZ(HEPİMİZİN GENEL SIKINTISI) BİRAZ DAHA İYİ YOL TUTUŞU BUNUN İÇİN BELKİ DE ÖN AYAK BİZLER OLABİLİRİZ. MESELA ARAMIZDA YRV TURBO İLE İLGİLİ ÇİZİMLER YAPIP BUNLARI DAIHATSU' YA ULAŞTIRABİLİRİZ. BÖYLELİKLE HAKETTİĞİ YERE KAVUŞUR!
KATILIMLARINIZDAN DOLAYI ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER 8)
Young Recreational Vehicle
Kullanıcı avatarı
YRV9873

Marka: Daihatsu
Model: YRV Turbo

Re: YENİDEN YRV TURBO ÜRETİLSİN DİYORUM SİZ?

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 30 Kas 2008, 21:10

YRV9873 yazdı:ARKADAŞLAR YRV TURBO' NUN YENİDEN EKSİK TARAFLARININ GÜNCELLENEREK BİRAZ DAHA GENİŞ BİRAZ DAHA UZUN BİRAZ DAHA PERFORMANSLI BİRAZ DAHA SESSİZ(HEPİMİZİN GENEL SIKINTISI) BİRAZ DAHA İYİ YOL TUTUŞU BUNUN İÇİN BELKİ DE ÖN AYAK BİZLER OLABİLİRİZ. MESELA ARAMIZDA YRV TURBO İLE İLGİLİ ÇİZİMLER YAPIP BUNLARI DAIHATSU' YA ULAŞTIRABİLİRİZ. BÖYLELİKLE HAKETTİĞİ YERE KAVUŞUR!
KATILIMLARINIZDAN DOLAYI ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER 8)

Keşke olsa diyorum ama sanmıyorum. Bence hayal olarak kalır. Daihatsu yeni araçlarını Toyota ve Subaru markaları altında da satabilecek şekilde daha standart halde tasarlar oldu. O yüzden yeni araçlar tasarım olarak marjinal olsalar da performansa yönelik konularda daha sıradan hale geldiler. Diğer bir etken; Daihatsu sadece Avrupa pazarına gönderdiği araçları Türkiye'de satıyor. Dolayısıyla ülkemizde ne model satılacağını ya da satılma ihtimali olduğunu Avrupa ülkelerinde satılmakta olan modellere bakarak tahmin edebiliriz. Buna göre Trevis, Copen ve Yeni Cuore haricinde malesef yeni model ihtimali yok şu an :( Ayrıca bir markanın sonlandırarak yeni bir modelle değiştirdiği bir modeli geri getirebilmesi için ciddi adetlerde satılmış olması gerekiyor. Dolayısıyla bu bakımdan da YRV'nin geri gelme olasılığı çok düşük. Günün birinde yenilenerek geri döneceğini tahmin ettiğim tek Daihatsu modeli Applause :)

Son not: Sirion X4'e bir bak istersen ;) YRV'nin yeniden üretilmesine kıyasla X4'ün Avrupa pazarına ihraç edilmesini istemek bence daha mantıklı. 936cc, turbo şarjlı, 133 beygir, 4 çeker. Tam bir canavar.
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Mesajgönderen bailiwick tarih 01 Ara 2008, 00:39

Bence Materia yanın Turbo versiyonu üretilse şöyle 150 beygirlik falan çok güzel olur valla alınacak bir araç olur.
bailiwick

Model: Materia

Mesajgönderen YRV9873 tarih 01 Ara 2008, 00:46

AZ ÖNCE MATERİA' YI İNCELEME FIRSATI YAKALADIM GERÇEKTEN TURBO BESLEMELİSİ ÇIKARSA HEMEN ALIRIM GAYET GÜZEL
Young Recreational Vehicle
Kullanıcı avatarı
YRV9873

Mesajgönderen bailiwick tarih 01 Ara 2008, 23:19

YRV9873 yazdı:AZ ÖNCE MATERİA' YI İNCELEME FIRSATI YAKALADIM GERÇEKTEN TURBO BESLEMELİSİ ÇIKARSA HEMEN ALIRIM GAYET GÜZEL

Aynen katılıyorum. Turbosu çıksa bende direk benimkini takasa veririm valla. Ne güzel olur şöyle 150-160 lik bir 1.5 materia. :D
bailiwick

Model: Materia

Dön YRV - YRV Turbo

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir