Yıllık Bakım?

Merkez servis kapandığına göre, oranın müşterileri şu an farklı servis arayışındalar. Bu arayışa yardımcı olması için servis ve bayi deneyimleri forumumuzu oluşturuyoruz.
Forum kuralları
Yaşadığımız bayi ve servis deneyimlerini aktarırken lütfen ölçülü bir dil kullanmaya ve otokontrol yapmaya özen gösterelim. Aksi taktirde yazdıklarınız nedeniyle sizler veya sitemiz zan altında kalabilir ve bunu engellemek için yazılarınız uygun bir dille yumuşatılmak zorunda kalabilir. Lütfen bu durumdan kaçınmak için ve anlatmak istediklerimizin kendi kelimelerimizden oluşmasını sağlamak için, kullandığımız dilin ölçülü olmasına özen gösterelim. Bu foruma birbirini kötülemek isteyen rakip servis ve bayilerin girişi kesinlikle yasaktır. Öyle bir durum yakalanırsa ilgili yazılar/puanlar silineceği gibi, bu girişimde bulunan kurum ifşa edilecektir.

Yıllık Bakım?

Mesajgönderen Gokceaydin tarih 10 Nis 2011, 19:05

Arkadaşlar, Daihatsu'nun geliştirdiği ya da uyum sağlayabileceği bir yıllık bakım programı var mı? Yani bir servis bellesem o servise yılda bir gidip yıllık bakım yaptırabilir miyim? Sorun şudur ki benim bir yıl içinde yaptığım kilometre 7500'ü bulmuyor, 5000 civarında. Bakım aralığını da 1 yıldan fazla uzatmak istemiyorum.
Gokceaydin
 
Mesajlar: 61
Kayıt: 29 Ara 2009, 22:47
Marka: Daihatsu
Model: Sirion 1. Nesil

Re: Yıllık Bakım?

Mesajgönderen Ally_07 tarih 12 Nis 2011, 16:25

Gokceaydin yazdı:Arkadaşlar, Daihatsu'nun geliştirdiği ya da uyum sağlayabileceği bir yıllık bakım programı var mı? Yani bir servis bellesem o servise yılda bir gidip yıllık bakım yaptırabilir miyim? Sorun şudur ki benim bir yıl içinde yaptığım kilometre 7500'ü bulmuyor, 5000 civarında. Bakım aralığını da 1 yıldan fazla uzatmak istemiyorum.


zaten kaç km yaparsanız yapın yılda en az 1 kere periyodik bakım yaptırmanız gerekir. adı üzerinde periyodik bakım. bunun dışında mesela otomatik şanzımanlı araçlarda 4 (veya 6 tam hatırlayamıyorum şu an) yılda bir şanzıman yağının değişmesi, yine sanırım 4 yılda bir fren hidroliğinin değişmesi falan da gerekiyor.
Kullanıcı avatarı
Ally_07
 
Mesajlar: 330
Kayıt: 12 Şub 2011, 00:44
Konum: Antalya
Marka: Daihatsu
Model: YRV

Re: Yıllık Bakım?

Mesajgönderen YağmurAdam tarih 12 Nis 2011, 16:26

Normalde 6 ay yada 7500 km fakat garantiniz bitti ise 1 yıla kadar bakım periyodunuzu uzatabilirsiniz.
Değişmesi gerekenler ve yapılması gereken bakımlar servisler tarafından bilinir.

Ayrıca daihatsu.com.tr adresinde aşağıdaki linkte mevcut.

http://www.daihatsu.com.tr/pdf/periyodi ... ablosu.pdf
YağmurAdam
 
Mesajlar: 412
Kayıt: 23 Haz 2008, 15:33
Konum: İstanbul
Marka: Daihatsu
Model: YRV Turbo


Dön Servis ve Bayi Deneyimleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir