Maltepe Özay Otomotiv'den Daihatsu Aşkına üyelerine özel kampanya!
%10 yedek parça indirimi ve %10 işçilik indirimi birlikte. Telefon: 0 (216) 417 25 24

YRV CARBON CLEAN YAPTIRDIM..

Daihatsu'nun, gençler ve genç aileler için tasarlamış olduğu modelidir. YRV'nin açılımı: Young Recreational Vehicle'dır.

YRV CARBON CLEAN YAPTIRDIM..

Mesajaitach, 11 May 2010, 11:58

Aracım 28000 de..Dün Carbon Clean yaptırdım..Çekişte biraz fark etti..Yakıtta ne değişecek bilmiyorum ama sonuçları sonra paylaşırım..Aranızda bu işlemi yaptıran var mı?
aitach

Marka: Daihatsu
Model: YRV

Re: YRV CARBON CLEAN YAPTIRDIM..

MesajUmut-Gultekin, 11 May 2010, 15:11

Üzülerek söylüyorum ki normal şartlarda 28.000 kilometrede benzinli bir arabada temizlenecek kadar karbon olmaz. Boşa para harcamış olabilirsiniz :(
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Marka: Diğer Markalardan Herhangi Birisi
Model: Diğer

Mesajaitach, 11 May 2010, 16:00

Umut-Gultekin yazdı:Üzülerek söylüyorum ki normal şartlarda 28.000 kilometrede benzinli bir arabada temizlenecek kadar karbon olmaz. Boşa para harcamış olabilirsiniz :(

araç yokuşta baya zorlanıyordu o yüzden yaptırdım..inşallah bi zararı olmamıştır..
aitach

MesajUmut-Gultekin, 11 May 2010, 16:09

Normalde carbon clean sadece yıpranmış ve kurum oluşumu yüksek araçlara uygulanır ve düşük km'li araçlara tavsiye edilmez.

Garip olan bir başka şey, arabanızın yokuşta çekiş gücü kaybı. Nasıl bir sıkıntı yaşıyorsunuz? Araç ne kadar yüklü oluyor zorlandığı esnada? Düz yolda en fazla kaç km sürat yapabiliyor?
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Mesajaitach, 11 May 2010, 16:40

Umut-Gultekin yazdı:Normalde carbon clean sadece yıpranmış ve kurum oluşumu yüksek araçlara uygulanır ve düşük km'li araçlara tavsiye edilmez.

Garip olan bir başka şey, arabanızın yokuşta çekiş gücü kaybı. Nasıl bir sıkıntı yaşıyorsunuz? Araç ne kadar yüklü oluyor zorlandığı esnada? Düz yolda en fazla kaç km sürat yapabiliyor?

Daha önce 50 ile çıktığım yokuşu 30 la bile çıkamıyorum.Araç yüklü olmuyor..Düz yolda bi sorun yok..
aitach

MesajUmut-Gultekin, 11 May 2010, 17:12

Aracın ürettiği motor gücünde bir problem mi var, anlamak için sormuştum düz yolda en fazla kaç km sürat yapabiliyor diye.

1.3 motor olduğu için üst viteslerde yokuşta bayılması normaldir. Motorda sorun varsa zaten yüksek hıza da çıkamaz. İsterseniz bir deneyin, 150 üstü yapabiliyorsanız arabada sorun yok diyebiliriz.
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Mesajaitach, 12 May 2010, 11:38

Umut-Gultekin yazdı:Aracın ürettiği motor gücünde bir problem mi var, anlamak için sormuştum düz yolda en fazla kaç km sürat yapabiliyor diye.

1.3 motor olduğu için üst viteslerde yokuşta bayılması normaldir. Motorda sorun varsa zaten yüksek hıza da çıkamaz. İsterseniz bir deneyin, 150 üstü yapabiliyorsanız arabada sorun yok diyebiliriz.

haftasonu otobana çıkayım o zaman..:)
aitach

Dön YRV - YRV Turbo

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir