Maltepe Özay Otomotiv'den Daihatsu Aşkına üyelerine özel kampanya!
%10 yedek parça indirimi ve %10 işçilik indirimi birlikte. Telefon: 0 (216) 417 25 24

YRV DİREKSİYON YÜKSEKLİK AYARI

Daihatsu'nun, gençler ve genç aileler için tasarlamış olduğu modelidir. YRV'nin açılımı: Young Recreational Vehicle'dır.

YRV DİREKSİYON YÜKSEKLİK AYARI

Mesajbunkerci, 07 Şub 2009, 01:50

MERHABA ARKADAŞLAR,

SONUNDA YRV ME KAVUŞTUM. ARACIMIN HİÇ BİR YERİNDE TEK BİR BOYA BİLE YOK. TERTEMİZ. 2006 MODEL VE 50BİN KM DE. İÇİ ÇOK GÜZEL, 86 HP MOTORUYLA İNANILÖAZ ATLETİK EKONOMİK VE DİNAMİK. ÇOK KALİTELİ BİR SIRALI SİSTEM LPG TAKTIRDIM. HİÇ BİR SORUN YOK.

SORMAK İSTEDİKLERİM?

1- ARACIMIN DİREKSİYON YÜKSEKLİK AYARINI YAPAMADIM. BULAMADIM.

2- ARACIMIN BAGAJ BÖLÜMÜ, BAGAJ KAPAĞI VE BAGAJ KAPAĞI CAMINDAN ÇOK SES GELİYOR. SİZCE NEDEN VE NE YAPMALIYIM?

3- ARACIMIN 2007 YILI 4. AYINDA TRAFİĞE ÇIKTIĞINA GÖRE GARANTİSİ DEVAM EDİYORMU? LPG KİTİ GARANTİYİ EGALE EDERMİ?

4- BU ARAÇLA TECRÜBİ SON HIZ NEDİR?

5- ARACI 10900TL+300TLNOTER+1200TLLPG+500TLPLAKADEVİR=12900TL YE MAL ETTİM. NORMALMİ?

6- DENİLDİĞİ GİBİ YEDEK PARÇASI ÇOK PAHALIMI? USTASI ZOR MU BULUNUYOR? YETKİLİ SERVİSEMİ YOKSA SANAYİYEMİ GİTMELİYİM?

7- DİKKATETMEM GEREKENLER NELERDİR?

TEŞEKKÜRLER
bunkerci

Marka: Daihatsu
Model: YRV

Re: YRV DİREKSİYON YÜKSEKLİK AYARI

MesajUmut-Gultekin, 07 Şub 2009, 10:36

Arabanız hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Sorularınızın yanıtları:

1. Eski kasa Sirion ve YRV'lerde direksiyon yükseklik ayarı bulunmamaktadır.
  2. Bagaj bölmesinden gelen seslerin çözümü çok basit. Eşya gözünü etrafına sünger yapıştırarak yerine sabitleyeceksiniz (küçük kare süngerler satılır marketlerde sandalye ayaklarına yapıştırmak için(parkeyi çizmesin diye) bunlar çok güzel iş görüyor. İkinci adımda üstteki kapağı altına ve üstüne birer adet kaydırmaz ped (bunlar da marketlerde satılıyor) ya çabuk çabuk ya özene bözene ince işçilikle güzelce yapıştırıyorsunuz ve sonucunda bunu da yerinde hareket etmez hale getiriyorsunuz. Üste yapıştırdığınız ped ise bagaja koyduğunuz eşyaların kaymasını engelliyor. Voila! Sessiz bagajınızı güle güle kullanın.
  3. Yetkili servise plakası ile birlikte sorduğunuzda net yanıt vereceklerdir. LPG kiti motor ile ilgili garantiyi egale edebilir ama yürüyen aksam ve diğer şeyleri etkilemez. Mesela cam düğmeleri, iç aksam vs.vs.
  4. Ben 205 gördüm yokuş aşağı. Düz yolda 190. (YRV Turbo)
  5. Süper bir fiyata mal etmişsiniz. Resmen Cuore parasına 2006 YRV almışsınız bravo.
  6. Aksesuar sınıfına giren parçaları pahalı. Mesela sis farı 350 lira. Ama genel parçaları makul. Mesela ön tamponu 200 lira + KDV. Yetkili servisten başka yere gitmenizi önermem.
  7. Dikkat etmeniz gereken hiç bir şey yok, güle güle kullanın :)
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Marka: Diğer Markalardan Herhangi Birisi
Model: Diğer

Dön YRV - YRV Turbo

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir