yrv gti almak istiyorum satan varmı

Daihatsu'nun, gençler ve genç aileler için tasarlamış olduğu modelidir. YRV'nin açılımı: Young Recreational Vehicle'dır.

Re: yrv gti almak istiyorum satan varmı

Mesajgönderen bynefret tarih 05 May 2011, 21:05

lpg düşünmüyorum yağmur adam fazla araç kullanan biri değilim ama vakit buldukça gezerim walla pazarteside olmuyo yaaa :) senin araç kmde ne yakıyor tşk...
bynefret

Marka: Daihatsu
Model: Diğer

Mesajgönderen YağmurAdam tarih 06 May 2011, 12:45

Ben sattım aracımı ama genel olarak şehir içi 8-10 litre yakar mesafeye göre. Kışın daha da artar yakıt. En azından bende böyleydi.
YağmurAdam

Model: YRV Turbo

Mesajgönderen bynefret tarih 10 May 2011, 21:45

arabayı almadım çünki çenç denileçek kadar kötü :( araç sahibide malı gibi ekpertiz raporu çoçuk karnesinden beter çıktı arkadaşlar uyarması benden..... bide ilk sahibiyim ayaklarına yatıyor ama şanzıman sanayide işlem ğörmüş ve eğsozu bile kesmişler ayrıca neler neler bilseniz aman uyanık olun benden sölemesii
bynefret

Model: Diğer

Mesajgönderen ferser tarih 12 May 2011, 23:02

Ya inanmıyorum. Ben de aynı arabayı görüp çok beğenmiştim. Çoktandır favorilerimde duruyor. Hatta fiyatının düşmesini bekliyordum. Benim Sirionu satıp bunu alsammı filan diye düşünüyordum. Vaktinize yazık olmuş ama zararın neresinden dönsen kardır. Beni de uğraşmaktan kurtardınız. Benim Sirionu satıp sonra expertizde bu durumla karşılaşsaydım çok üzülürdüm. Neyse hayırlısı olsun umarım istediğiniz gibi bir araba bulursunuz.
ferser

Model: Sirion 2. Nesil

Önceki

Dön YRV - YRV Turbo

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir