YRV İÇİN SES SİSTEMİ

Daihatsu'nun, gençler ve genç aileler için tasarlamış olduğu modelidir. YRV'nin açılımı: Young Recreational Vehicle'dır.

Re: YRV İÇİN SES SİSTEMİ

Mesajgönderen fatihkirbiz tarih 22 Eki 2011, 09:00

sony teyp, jameson amplifikatör, jbl mid takımı ve sony hoparlörlerden oluşan bir sistem oldu serdarcım. gayet güzel oldu ama. sana da yaptırırız müsait olduğunda. aksilik olmazsa buluşmada ally'nin dediği gibi çıstak çıstak :D
Kullanıcı avatarı
fatihkirbiz

Marka: Daihatsu
Model: YRV Turbo

Mesajgönderen serdarsword tarih 22 Eki 2011, 13:26

Benim sistem şimdilik yetiyor bana Fatih zaten istesemde şu an yaptıramam maddi olarak,he birde belli olmaz, belki satarım arabayı bende yrv turbo alabilirim :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
serdarsword

Model: Sirion 1. Nesil

Mesajgönderen xfreex tarih 29 Eki 2011, 12:44

benim aracım ön kapılarda sierra komponent var. 13 cm lik. tweeter cam önlerinde. arka kapılara 17 cm lik blaupunkt taktım deneme amaçlı, ses çok güzel oldu. ayrıca woofer düşünmüyorum. arkaları belki sony 3 yollu ile değiştirebilirim. bu arada önlerden ve arkalardan çıkan sesi ayrı ayrı dinledim. önlerden mid ve tizler ağırlıkta çıkarken arkalardan bas tonlar ağırlıkta. bunu hem benim turboda hemde kayınbiraderin 307 sinde denedik. ondada aynı sesi verdi. onda ön ve arkaları 3 yollu sony ile değiştirdik. neden acaba???
xfreex

Mesajgönderen fatihkirbiz tarih 29 Eki 2011, 18:16

tizlerin önlerden ağırlıkta gelmesinin sebebi cam önündeki mid takımının yanında gelen tizlere ek olarak cam önündeki 10 cm lik aracın kendi hoparlöründen gelen ses olabilir. ben sistemi kurduktan sonra öndeki 10 cm'lik hoparlörleri iptal etmeyi düşünüyordum fakat sistemi kuran arkadaş onların da güzel bir akustik verdiğini söyledi iptal etmeyelim dedi. bende dinledim hoşuma gitti. ondan dolayı iptal etmedim önleri. muhtemelen sizdeki tizlerin yüksek gelmesi de ondan kaynaklanıyordur.
Kullanıcı avatarı
fatihkirbiz

Önceki

Dön YRV - YRV Turbo

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir