fatihkirbiz yazdı:merhaba arkadaşlar. aracıma ses sistemi yapmak istiyorum. fakat sağını solunu delmeden, kesmeden. aracına ses sistemi yapmış olan arkadaşlar varsa ne gibi uygulamalar yaptılar paylaşırlarsa sevinirim. ayrıca kapı içlerindeki hoparlörlerin ebatını bilen var mı? en azından onların yerine yeni hoparlör koyarak aracın orjinal halini bozmamış olurum. şimdiden teşekkürler.
fatihkirbiz yazdı:peki ön camın önündeki hoparlörlerin ebatını biliyor musunuz?
FaTiH yazdı:Bizim Daihatsu' ya can kurban yaa o zaman!Bilenler bilir, Sony teyplerimiz mesela Japonyadan uzerinde takili gelmiyordu,Daihatsu Turkiye takiyordu!
fatihkirbiz yazdı:sonunda muradıma erdim ve ses sistemime kavuştum. en ufak bir görüntü kirliliği olmadan sistemi aracıma döşettirdim. ön kapılara 1 çift midbass, arka kapılardaki orjinal hoparlörlerin yerine de yeni 1 çift hoparlör taktım. arkada 30 cm lik subwoofer ve 1800 Watt'lık amplifikatörle beraber çok temiz ve güzel bir ses aldım. antalya'da daihatsu yrv'si olan ve ses sistemi döşetmek isteyen arkadaşlar olursa tesisatı döşeyen arkadaşı tavsiye edebilirim. gayet temiz bir iş oldu. hiçbiyeri kırıp dökmeden ve delmeden hallettik
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir