Pug yazdı:Selam arkadaslar, forumda yeni sayılan yrv sürücüsü olarak küçük çaplı tcrübelerimi paylaşmak istedim.Öncelikle arac çok keyifli(kokpit,yakıt-performans,görünüş,donanım..) eksilerimizde var tabi ki benm en canımı sıkan şeylerin başnda asfalt sesi gelio, sert süspansiyonlar gelio ve rüzgar alma meselelerimz gelio baska da bşi yok zaten negatif olarak..Ses yalıtımı hakkında arastrmalarm sonucu aliminyum folyo kaplı polietilen levhalar ile iç-dış ses olayı br miktar giderilebiliyormuş bilgilerinizee ben de bayram tatili ewresinde uygulamasını yapacagımm inş.(4 kapı +bagaj) sonuclarını paylaşırım tekrar..Ve çok enteresan bişey oldu bu akşam onu da yrv sahiplerine yöneltiyorum, aractan inmek üzre kapıyı actıgmda ikaz sesi werdi(dıt dıt dıt) kapıyı kapatınca kesilen cinstenn sorun surda farlar kapalı hatta ilgili olabilecegi dsndüğm hersey kapalı, dha önce böyle bişey olmuodu , ilginç geldi bi sorunu işaret etmiodur umarım..
Pug yazdı:tebrik ederim ark. nası actıysam onu da =))) daihatsu dayanışmasıı böyle bşi dmek mümkün diil bulamazdm:D
-Ve bahsettiğin izolasyon kaplamasını sen mi yaptn yoksa yaptrdın mıı, maliyet acısından bakıcam da, sen yaptysan kullandgn malzemenin fyatları nedr, nekadr ürün kullandn gbi birçok soru da üretebilirimm nacizane
Pug yazdı:süper ya.. bn de arabayı aldm sürekli masraf sürekli masraff=)) adam hoparlörleri bile sökmş dikket etmedim tabee müzk sesine alırkenn, motor sesi dururken:D 2 ön de 4 kapı içlerinde yerimiz war hoparlör konabilecek, kapı içlerine ve öne hangi boyutlarda hoparlör koyabilirim? çok sağlam olmasa da idare ederlikk bi ortam olusturaym diorm:)
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir