selamlar ''tek'' arkadaşım. öncelikle aramıza hoşgeldin. ben de bir yrv turbo kullanıcısı olarak tecrübelerimi aktarmak isterim. aracında rölantide stop etme sorunu büyük ihtimal lpg sisteminin düzgün montaj edilmemesinden ve programının düzgün bir şekilde atılmamasından kaynaklanıyordur. ben 2010 ekiminden beri yrv turbo kullanıyorum. lovato marka lpg sistemi taktırdım. başlarda senin olaya benzer şeyler yaşadım. artı olarak araç turboya geçtiğinde titreme, sönme, arıza ışığı yakma gibi şeyler yaptı. neredeyse aracı aldığıma pişman olacaktım. daha sonra adana oto fuarında stand kurmuş lovato bölge distribütörü arkadaş ile tanıştım. aracın durumundan bahsettim. hafta arası da aracı alıp incelediler. montajda kullanılan parçaların turbolu araçlar için uygun olmadığını söylediler. söküp yenisini taktılar. programın düzgün atılmadığını söylediler tekrar program yüklediler. test sürüşüne çıktık. tüm viteslerde, 200 km sürate kadar çıktık. hiçbir sorunla karşılaşmadık. o günden sonra da hiç bir sorunum olmadı. şimdi de pedala dokunmaya korkuyorum. ben de eşimin ve benim süreceğimiz bir araç bakarken yrv ile tanıştım ama şimdi eşime aracı nasıl vereceğimi düşünüyorum...

bu arada aracın hayırlı olsun. aracın kaç model, kaç km? km yüksek ise rutin bakım gerektiren parçalar yüzünden de böyle yapabilir. sanırım biraz uzun oldu. görüşmek üzere.