O zaman ilk tur bakkala kadar Onur'un, sonra da ilk farını ben kırarım (Allah korusun). Nasıl araba? Değerlendirmelerini ilgili konuda bekliyoruz müsait olunca. Kazasız, belasız, çiziksiz binin inşallah.
Umut-Gultekin yazdı:Bakımlı, temiz, düşük kilometreli YRV Turbo aranıyor. Satmak isteyen bana ulaşsın mutlaka.
2Gün önce aynı başlığı ben açtım hatta Sirionu satışa bile çıkartmıştım ama başlığı yayınlamadım çünkü vazgeçtim. YRV Alırsam rahat duramam bi dünya da ona masraf ederim.
Satılmış mıdır bilemiyorum ama arayıp ilan sahibiyle görüşmek lazım Adana uzakmış demezsen abi..İlan süresi dolduğu için yayından kalkmış ama belki de en düşük km. de ki YRV Turbo lardan biri olabilir TR deki..Bir yoklamak lazım bence: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... ifiedTitle
Görüştüm ben o aracın sahibiyle. Pek güven vermedi. Fiyatta da anlaşamadık. Bayramdan önce söylediği fiyatı vermeme rağmen zam yaptı, sonra da ilanın tarihi geçti, satamadı.
İlginç insanlar var. İstanbul'dan kalkıp o arabayı almaya o kadar eziyet çekeceğim, iki depo benzin yakacağım en az 500 lira maliyeti var. Kendisi tamam dediği fiyatı yükseltiyor bir de... Kendisi bilir, ne yapalım. Zaten arabada bazı yerlerde boya var diyordu, o kadar yolu tepip kazalı araba bulma riski de var...
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir
Bu sitenin ALJ Grup, Daihatsu, Daihatsu Türkiye, bayileri ve/veya servisleri ile hiçbir bağlantısı yoktur. Daihatsu Aşkına önceki cümlede anılmış olan kurumlardan bağımsız, hobi amaçlı bir sitedir. Bu sitede bolca Daihatsu fanatikliği yapılır ama reklam yapılmaz. Araçların iyisi-kötüsü bitmek bilmeyen hevesimiz yüzünden en uç noktalarda sergilenir, saklanmaz. Bu sitenin yapım amacı hiçbir zaman ticari olmamış ve gelecekte de olmayacaktır. Sitemize üyelik ücretsiz ve tüm Daihatsu kullanıcılarına/severlerine açıktır. Bu bağlamda servisler, bayiler veya Daihatsu çalışanlarının da sitemize kayıt olması elbette ki serbesttir. Her üye siteye gönderdiği içerikten kendisi sorumludur. Site yönetimi, üyelerin yarattıkları-siteye gönderdikleri içeriklerden sorumlu tutulamaz ve sitede yer alan içeriğin doğruluğunu-güncelliğini garanti etmez.
Sitemiz bir şikayet mercii değildir ve bilindiği üzere Daihatsu markasına karşı duyulan sevgi nedeniyle kurulmuştur. Böyle bir sitede Daihatsu'yu karalayabilecek yazılar barındırmayı site yönetimi olarak uygun bulmuyoruz. Şikayet ve sorunlarınızı Daihatsu Türkiye'ye iletmek için lütfen tıklayınız.
Bu web sitesinde yayınlanmakta olan yazılar ve fotoğraflar, Daihatsu Aşkına'nın ve yazarlarının ortak mülkiyeti altındadır. Bu sitenin hiçbir sayfasında yer alan metinler ve görseller site yönetiminden izin alınmaksızın başka sitelerde veya diğer yazılı/görsel yayın organlarında kısmî bile olsa kullanılamaz. Bu kural ancak; metinden/görselden sonra kaynak gösterilmemiz ve sitemize ait linkin de kaynak alınan öğe ile birlikte rahatlıkla görülebilecek biçimde yayınlanması ile devre dışı kalabilir. Sitemizde yayınlanan içeriklerin ve yorumların korunması için gereken her türlü kanûni tedbir alınmıştır.