Kilometresi 100 bini geçmemiş,tercihen istanbulda olan temiz kullanılmış yrv turbo arıyorum.Sahibinden.com izmirde hepsi.Oraya gitmem çok zor.Lütfen yardım edin de bulayım şu arabayı.Birde sarı olmazsa harika olur.Fobi oldu artık o renk
img yazdı:Daihatsu severler olarak size bir sorum olacak.Acaba 129 binde bir YRV almak şayet bakımlı ise mantıklımıdır.?Uzun dönemde nasıldır bu araba?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 090/detay/

img yazdı:Cevabınız için teşekkürler.Evet LPG takılmış daha yeni hemde.Arkadaşın söylediği turbolu araçlar için takılmış olduğu.1000 km yol yapmış LPG takılalı.Ruhsata işlenmiş tüm bakımları tamamlanmış.Bakımlı olduğunu söylüyor.Biraz tüyo verseniz.Şimdi bu araç benim ilk aracım olacak.Ne zamandır da alma istediğim bir araba hastasıyım resmen.Ben üsküdardayım arkadaş başakşehirde oralarda kime gösteriyim onuda bilmiyorum ya.Birde fiyat biraz fazla geldi bana.Pazarlık yaparız ama sizce bu aracın fiyatı ne olmalı?
img yazdı:Benim hedef fiyatım 16 bin lira 16500 son fiyatım 1 kuruş daha fazla veremem.LPG uyum sorunları biraz gözümü korkuttu...Alır almaz ilk yapacağım şey blow off valveçuf çufff
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir