YRV turbo arıyorum

Satılık aracınız veya yedek parçanızı sergileyebileceğiniz alan. İsterseniz ev, arsa vs. farklı ilanlar da verebilirsiniz.

YRV turbo arıyorum

Mesajgönderen img tarih 12 Ara 2011, 20:10

Arkadaşlar merhaba,

Kilometresi 100 bini geçmemiş,tercihen istanbulda olan temiz kullanılmış yrv turbo arıyorum.Sahibinden.com izmirde hepsi.Oraya gitmem çok zor.Lütfen yardım edin de bulayım şu arabayı.Birde sarı olmazsa harika olur.Fobi oldu artık o renk :D
img

Marka: Daihatsu
Model: YRV Turbo

Re: YRV turbo arıyorum

Mesajgönderen serdarsword tarih 12 Ara 2011, 20:26

Maalesef hiç şansınız yok :D siz de sıraya girin :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
serdarsword

Model: Sirion 1. Nesil

Mesajgönderen img tarih 12 Ara 2011, 21:41

Sıradayım izmire mi gitsem 17 bin liraya bitane var BRC lpgli ne dersiniz? 90 binde
img

Mesajgönderen Kadir tarih 12 Ara 2011, 22:45

Yrv Turbolarda karşılaşmadık ancak lpg li olupta 70.000 km de silidir kapağı söktüğümüz çok terios oldu..Lpg ye dayanıklılık konusunda şüpheli yaklaşıması gerektiği kanısındayım..
Kadir

Model: Terios 2. Nesil

Mesajgönderen YağmurAdam tarih 13 Ara 2011, 09:45

Daha önce de yazmıştım ama silindir kapağı açılsada masraf max 1500 tl bu da 10bin km sonunda LPG avantajı. Bu benzin fiyatlarıyla özel bir sebep yok LPG taktırmamak pek mantıklı değil.
YağmurAdam

Mesajgönderen img tarih 15 Ara 2011, 08:54

Daihatsu severler olarak size bir sorum olacak.Acaba 129 binde bir YRV almak şayet bakımlı ise mantıklımıdır.?Uzun dönemde nasıldır bu araba?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 090/detay/
img

Mesajgönderen serdarsword tarih 15 Ara 2011, 10:31

img yazdı:Daihatsu severler olarak size bir sorum olacak.Acaba 129 binde bir YRV almak şayet bakımlı ise mantıklımıdır.?Uzun dönemde nasıldır bu araba?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 090/detay/

Öncelikle araçtan beklentiniz nedir?Performans için alıyorsanız tatmin olursunuz diye düşünüyorum tabi daha önce daha güçlü ve hızlı bir şey kullanmadıysanız.Araç bakımlı ise alınır km çok önemli değil zaten yüzbin in altı yrv bulmanız zor.Araca lpg takılmış buna dikkat edin uyumsuzluk sorunu olabilir.
Kullanıcı avatarı
serdarsword

Mesajgönderen FaTiH tarih 15 Ara 2011, 10:36

LPG ayarı çok hassas yapılmamış, az da olsa araçla uyumsuzluk gösteriyor olup da uzun süredir de bu şekilde kullanılıyorsa masraf açabilir ileriki zamanlarda..O durumları iyi bir kontrol ettirdikten sonra, diğer bakımları da düzgün yapılmışsa alınmaz diye bir şey yok..
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Mesajgönderen fatihkirbiz tarih 15 Ara 2011, 11:53

benim aracım hala 100.000 km'nin altında. 99.950 km'de :D ayrıca aslan besleyen boğazını düşünmez diye bir söz var. benzinlide sakin kullandığınızda yakıt sarfiyatı lpg'li kullanmak gibi. çok yüksek bir fark yok. ama böyle bir arabada sakin kullanmak zor tahmin edersiniz ki. şunu söyleyim. daha önce lpg'li arabam oldu. lpg'ye karşıyım ama araç temizdi ve lpg önceki sahibi tarafından takılmıştı. lpg'de gaza abanırsanız benzinliden hiçbir farkı kalmıyor. çok yakıyor. lpg'nin performans düşüklüğü de cabası. ayrıca arabanın motor ömrü için de dezavantaj. yani ben biraz daha az yakmak için arabamın sağını solunu deldirmek istemem. uzun vadede kar etmek için aracın orjinalliğini bozmam. hele ki böyle bir araba için. spor araba ve lpg :)
Kullanıcı avatarı
fatihkirbiz

Mesajgönderen img tarih 15 Ara 2011, 17:53

Cevabınız için teşekkürler.Evet LPG takılmış daha yeni hemde.Arkadaşın söylediği turbolu araçlar için takılmış olduğu.1000 km yol yapmış LPG takılalı.Ruhsata işlenmiş tüm bakımları tamamlanmış.Bakımlı olduğunu söylüyor.Biraz tüyo verseniz.Şimdi bu araç benim ilk aracım olacak.Ne zamandır da alma istediğim bir araba hastasıyım resmen.Ben üsküdardayım arkadaş başakşehirde oralarda kime gösteriyim onuda bilmiyorum ya.Birde fiyat biraz fazla geldi bana.Pazarlık yaparız ama sizce bu aracın fiyatı ne olmalı?
img

Mesajgönderen argyle tarih 15 Ara 2011, 19:00

Satıcı belli ki LPG masrafını da gözetmiş fiyat biçerken.
16500 TL için pazarlık edilebilir.
Siz ne dersiniz a dostlar, eder mi 16500 TL?
Billy goat butt in a pepper patch
Resim
Kullanıcı avatarı
argyle

Mesajgönderen fatihkirbiz tarih 15 Ara 2011, 20:38

img yazdı:Cevabınız için teşekkürler.Evet LPG takılmış daha yeni hemde.Arkadaşın söylediği turbolu araçlar için takılmış olduğu.1000 km yol yapmış LPG takılalı.Ruhsata işlenmiş tüm bakımları tamamlanmış.Bakımlı olduğunu söylüyor.Biraz tüyo verseniz.Şimdi bu araç benim ilk aracım olacak.Ne zamandır da alma istediğim bir araba hastasıyım resmen.Ben üsküdardayım arkadaş başakşehirde oralarda kime gösteriyim onuda bilmiyorum ya.Birde fiyat biraz fazla geldi bana.Pazarlık yaparız ama sizce bu aracın fiyatı ne olmalı?

ilk araç için biraz süratli bir seçim olmuş bence. :D bence aracımız 10 numara bir araba. ufak tefek eksilerinin dışında. forumdaki başlıkları okursanız zaten eksilerden kastımın neler olduğunu görürsünüz. ses yalıtımı, sert süspansiyon gibi. fiyat bence normal. antalya'da oturduğum için buranın piyasasına göre normal diyorum. istanbul için belki biraz daha pazarlık yapılabilir. kullanım ve keyif açısından çok zevk alacağınız bir araç olacaktır bundan eminim. yakıt konusunda 1.3 motor diye ümitlenmeyin araç az yakmıyor :D lpg'de ne yakar bilmiyorum ama benzinde şu andaki benzin litre fiyatını baz aldığımızda 35-40 kuruş arası yakıyor km'de. eğer turbonun gazına gelir de aracı manuelde kullanırsanız 45 kuruşa bile çıkabilir benden söylemesi. aracın iç aksamlarının da sağlam olmasına dikkat edin. japon araçlarında konsolda kırık çatlak çalışmayan aksamlar oldukça pahalı olabiliyor. aracın tüm aksamlarının çalışıp çalışmadığını mutlaka kontrol edin. tramerden plakayı da sorgulatmayı unutmayın. aracı beğenip alırsanız hayırlı olsun. şimdilik bu kadar bilgi yeterli sanırım.
Kullanıcı avatarı
fatihkirbiz

Mesajgönderen img tarih 15 Ara 2011, 20:53

Benim hedef fiyatım 16 bin lira 16500 son fiyatım 1 kuruş daha fazla veremem.LPG uyum sorunları biraz gözümü korkuttu...Alır almaz ilk yapacağım şey blow off valve :lol: çuf çufff
img

Mesajgönderen fatihkirbiz tarih 15 Ara 2011, 21:04

img yazdı:Benim hedef fiyatım 16 bin lira 16500 son fiyatım 1 kuruş daha fazla veremem.LPG uyum sorunları biraz gözümü korkuttu...Alır almaz ilk yapacağım şey blow off valve :lol: çuf çufff

benim arabada blow off var. bende çufluyorum :D üyelerimizden serdarsword'a sorabilirsin. o benim arabayı bilir. çuflamışlığı vardır :D
Kullanıcı avatarı
fatihkirbiz

Mesajgönderen serdarsword tarih 15 Ara 2011, 21:23

Bak ya...Fatih zorla gidip aldıracan bana bi son susturucu, hava filtresini de söktüm tekrar takacam sonra istediğin kadar çufla yanımda :mrgreen: benim sesim daha çok çıkar :lol:
Kullanıcı avatarı
serdarsword

Sonraki

Dön İkinci El

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir