yrv turbo düz vites olsaydı??

Daihatsu'nun, gençler ve genç aileler için tasarlamış olduğu modelidir. YRV'nin açılımı: Young Recreational Vehicle'dır.

Re: yrv turbo düz vites olsaydı??

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 23 Oca 2012, 09:30

2 kapı zorluyor, ayrıca süspansiyonu çok ama çok sert. YRV Turbo'ya haksızlık ediyormuşuz.
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Marka: Daihatsu
Model: YRV Turbo

Mesajgönderen feylesof tarih 25 Oca 2012, 00:37

Umut-Gultekin yazdı:2 kapı zorluyor, ayrıca süspansiyonu çok ama çok sert. YRV Turbo'ya haksızlık ediyormuşuz.

Hayırlı olsun Umut Ibiza Bocanegra aldığını duymamışım benim gönlümden geçen iki araç'da biri polo GTİ diğeri Yrv turbo. Bocanegra'yı doğuşta test etme fırsatı bulmuştum araba dehşet gidiyor. Ama dediğingibi yrv gerçekten hastalık yapan bir araba, Ben sahibi olmadan hastası oldum.

Bence yrv düz vites olsaydı %15 daha az yakardı performansıda %15-20 gibi artardı diye tahmin ediyorum.
Birde düz vites Sirion 1. nesili yrv motoruyla düşünelim. Binmek cesaret ister.
Bence yrv otomatik şanzımanla keyifli, en azından 5 ileri otomatik olsaydı iyi olurdu.
feylesof

Model: Sirion 1. Nesil

Mesajgönderen hasan17 tarih 25 Oca 2012, 14:11

arkadaşlar bir arkadaşım da benim gazlamalarım sonucu 4 kapı bir polo gti aldı. tabi hemen test ettik. dizayn çok güzel. full aksesuarlı. ilk izlenimim bana yrv den daha konforlu geldi. performans olarak kompresör sebebiyle özellikle alt devirlerde daha iyi çekiş sunmasına rağmen yrv den çok da hızlı olduğunu söyleyemem. arkadaşımın yrv testi sonrası görüşleri ise yrv nin görüş açıları ve iç yaşam alanının çok daha iyi olduğu düşük hızlardaki şehir içi kullanımının daha rahat olduğu şeklindeydi. yakıt tüketimleride aynı gibi. dediğim gibi çok beyendiğim dsg bizde olsaydı işler değişecek gibi. polo gti süper bir araç ve 2003 yrv ile kıyaslamak çok adil olmasada turboma dahada bağlandığımı belirtmek isterim. :D
Kullanıcı avatarı
hasan17

Mesajgönderen feylesof tarih 27 Oca 2012, 00:35

Banada aldıracaksınız sonunda bir yrv turbo fena gaza geliyorum. Ama benim mavi şirini satmaya kıyamıyorum, neyse 1-2 seneye bunu satmadan alabiliriz belki bir yrv turbo.
feylesof

Model: Sirion 1. Nesil

Mesajgönderen josefsalvatini tarih 27 Oca 2012, 17:53

hasan17 yazdı:arkadaşlar bir arkadaşım da benim gazlamalarım sonucu 4 kapı bir polo gti aldı. tabi hemen test ettik. dizayn çok güzel. full aksesuarlı. ilk izlenimim bana yrv den daha konforlu geldi. performans olarak kompresör sebebiyle özellikle alt devirlerde daha iyi çekiş sunmasına rağmen yrv den çok da hızlı olduğunu söyleyemem. arkadaşımın yrv testi sonrası görüşleri ise yrv nin görüş açıları ve iç yaşam alanının çok daha iyi olduğu düşük hızlardaki şehir içi kullanımının daha rahat olduğu şeklindeydi. yakıt tüketimleride aynı gibi. dediğim gibi çok beyendiğim dsg bizde olsaydı işler değişecek gibi. polo gti süper bir araç ve 2003 yrv ile kıyaslamak çok adil olmasada turboma dahada bağlandığımı belirtmek isterim. :D

bıde 0.8 olan basıncı sadece 1 bar a yukselterek alacagın ektra 20 bg de unutma kı baska bır ıslem yapmana gerek yok :)
josefsalvatini

Mesajgönderen hasan17 tarih 28 Oca 2012, 20:55

josefsalvatini yazdı:
hasan17 yazdı:arkadaşlar bir arkadaşım da benim gazlamalarım sonucu 4 kapı bir polo gti aldı. tabi hemen test ettik. dizayn çok güzel. full aksesuarlı. ilk izlenimim bana yrv den daha konforlu geldi. performans olarak kompresör sebebiyle özellikle alt devirlerde daha iyi çekiş sunmasına rağmen yrv den çok da hızlı olduğunu söyleyemem. arkadaşımın yrv testi sonrası görüşleri ise yrv nin görüş açıları ve iç yaşam alanının çok daha iyi olduğu düşük hızlardaki şehir içi kullanımının daha rahat olduğu şeklindeydi. yakıt tüketimleride aynı gibi. dediğim gibi çok beyendiğim dsg bizde olsaydı işler değişecek gibi. polo gti süper bir araç ve 2003 yrv ile kıyaslamak çok adil olmasada turboma dahada bağlandığımı belirtmek isterim. :D

bıde 0.8 olan basıncı sadece 1 bar a yukselterek alacagın ektra 20 bg de unutma kı baska bır ıslem yapmana gerek yok :)

valla yusuf senin kırmızının gırtlağa kadar dolacağını görür gibiyim. :wink: ceed de güzel bir araç ama yrv ile daha keyifli videolar geleceğine eminim. selamlar..
Kullanıcı avatarı
hasan17

Önceki

Dön YRV - YRV Turbo

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir