Umut-Gultekin yazdı:2 kapı zorluyor, ayrıca süspansiyonu çok ama çok sert. YRV Turbo'ya haksızlık ediyormuşuz.
hasan17 yazdı:arkadaşlar bir arkadaşım da benim gazlamalarım sonucu 4 kapı bir polo gti aldı. tabi hemen test ettik. dizayn çok güzel. full aksesuarlı. ilk izlenimim bana yrv den daha konforlu geldi. performans olarak kompresör sebebiyle özellikle alt devirlerde daha iyi çekiş sunmasına rağmen yrv den çok da hızlı olduğunu söyleyemem. arkadaşımın yrv testi sonrası görüşleri ise yrv nin görüş açıları ve iç yaşam alanının çok daha iyi olduğu düşük hızlardaki şehir içi kullanımının daha rahat olduğu şeklindeydi. yakıt tüketimleride aynı gibi. dediğim gibi çok beyendiğim dsg bizde olsaydı işler değişecek gibi. polo gti süper bir araç ve 2003 yrv ile kıyaslamak çok adil olmasada turboma dahada bağlandığımı belirtmek isterim.
josefsalvatini yazdı:hasan17 yazdı:arkadaşlar bir arkadaşım da benim gazlamalarım sonucu 4 kapı bir polo gti aldı. tabi hemen test ettik. dizayn çok güzel. full aksesuarlı. ilk izlenimim bana yrv den daha konforlu geldi. performans olarak kompresör sebebiyle özellikle alt devirlerde daha iyi çekiş sunmasına rağmen yrv den çok da hızlı olduğunu söyleyemem. arkadaşımın yrv testi sonrası görüşleri ise yrv nin görüş açıları ve iç yaşam alanının çok daha iyi olduğu düşük hızlardaki şehir içi kullanımının daha rahat olduğu şeklindeydi. yakıt tüketimleride aynı gibi. dediğim gibi çok beyendiğim dsg bizde olsaydı işler değişecek gibi. polo gti süper bir araç ve 2003 yrv ile kıyaslamak çok adil olmasada turboma dahada bağlandığımı belirtmek isterim.
bıde 0.8 olan basıncı sadece 1 bar a yukselterek alacagın ektra 20 bg de unutma kı baska bır ıslem yapmana gerek yok
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir