yrv turbo hangi kasko şirketi??

Daihatsu'nun, gençler ve genç aileler için tasarlamış olduğu modelidir. YRV'nin açılımı: Young Recreational Vehicle'dır.

yrv turbo hangi kasko şirketi??

Mesajgönderen xfreex tarih 30 May 2011, 08:45

selam arkadaşlar yrv turboma kasko yaptırmayı düşünüyorum. birkaç yerden fiyat aldım ama bana biraz yüksek gibi geldi. sizleriden kasko yaptıranlarınız vardır mutlaka. bilgilerinizi bekliyorum. görüşmek üzere.
xfreex

Marka: Daihatsu
Model: YRV Turbo

Re: yrv turbo hangi kasko şirketi??

Mesajgönderen serdarsword tarih 30 May 2011, 12:22

GEÇEN GÜNLERDE BENDE FİYAT ALMIŞTIM SİRİON İÇİN.AMA BEN SADECE ANADOLU SİGORTAYA SORDUM ÇÜNKÜ ANTALYA DAKİ MEVCUT 2 SERVİSİNDE ANADOLU İLE ANLAŞMASI VARDI.AYRICA MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ BAKIMINDAN BİR HAYLİ İYİ OLDUĞUNU SÖYLÜYORLAR.
HENÜZ BENDE MAALESEF FİYAT ALMAKLA YETİNDİM.YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM 1020 TL KREDİ KARTINA 10 TAKSİT DEMİŞLERDİ.
Kullanıcı avatarı
serdarsword

Model: Sirion 1. Nesil

Re: yrv turbo hangi kasko şirketi??

Mesajgönderen Ally_07 tarih 01 Haz 2011, 10:16

tanıdık bir acentede eşimin 2005 model otomatik YRV'si için (turbo değil), birkaç sigorta şirketi arasından en uygun olarak Yapı Kredi Sigorta'da yaptırdık. Antalya için 14.000 TL araç teminatı, 60.000 TL karşı hasar teminatı ve 5000'bin yolcu ve sürücü teminatlı olarak şubat 2011'de 680 TL / 10 taksitte yaptılar. Ancak acenteden acenteye fiyatlar değişebiliyor. özellikle büyük acentelerin daha fazla indirim imkanı var, araştırma yaparken buna dikkat etmenizi öneririm. Bu arada aracınız için www.tsrsb.org.tr/sayfa/kasko-deger-listesi adresinden Türkiye Sigorta ve Reasürans Şirketleri Birliği'nin 2011 yılı Kasko Değer Listesini inceleyebilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
Ally_07

Model: YRV

Dön YRV - YRV Turbo

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir