yrv turbo kullananlardan yardım istiyorum

Daihatsu'nun, gençler ve genç aileler için tasarlamış olduğu modelidir. YRV'nin açılımı: Young Recreational Vehicle'dır.

yrv turbo kullananlardan yardım istiyorum

Mesajgönderen esarpcim tarih 01 Mar 2011, 18:23

selamlar öncelikle on numara bi form olmuş uğraşanların ellerine salık çok faydalı forma yeni katıldım katılma sebebim sahibinden.com da bakarken daihatsu yrv yi gördüm ama normal hayatta hiç görmedim önümüzdeki aylarda yrv turbo almayı düşünüyorum. inş araç çok hoşuma gitti internetten gördüğüm kadarıyla araçlarından hiç şikayetci olan yok gibi görünüyo dahaönce kullandığım araç proton gen2 midyumline idi araç dıştan o kadarmı güzel olur içi alanı dışı bakanı yakıyooo aldım amma birde bana sor. 2006 model araba 62.000 km resmen dökülmeye başladı bunun da öyle bişey olmasından korkuyorum açıkcası daihatsu nun parçaları öğrendiğim kadarıyla toyota demekki parça sorunu yok gibi yani arkadaşlar siz tavsiye ediyomusunuz yrv yi içerisine çok ses alıyomu kesemediğiniz sesler geliyomu şimdiden çok teşekkür ederim yardımlarınız için..
esarpcim

Marka: Daihatsu
Model: YRV

Re: yrv turbo kullananlardan yardım istiyorum

Mesajgönderen serdarsword tarih 01 Mar 2011, 22:05

VALLA ARKADAŞ KULAĞIN NE KADAR SESE DUYARLI BİLMİYORUM AMA SENDE BENİM GİBİ YAPARSIN ALIRSIN Bİ AÇIK HAVA FİLTRESİ SONRA İÇERİ GELEN SES HİÇ KESİLMESİN İSTERSİN. :lol:
BEETHOVEN IN 9.SENFONİSİNDEN BİLE GÜZEL BENCE :twisted:
BİRDE BLOW OFF TAKTIRDINMI ÇUFLAYA ÇUFLAYA GEZERSİN. :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
serdarsword

Model: Sirion 1. Nesil

Mesajgönderen hasan17 tarih 01 Mar 2011, 23:12

otomobil alımında şans çok önemli. sonuçta ikinci el bir araç alacaksınız. ince eleyip bakımlı bir araç alın. sert süspansiyon sizce problem değilse bence rahat ve keyifli bir araç. bende şanzuman problemi oluştu. servis bile şaşırdı. şans ne diyeyim. arızalanmayan araç duymadım..selamlar :)
Kullanıcı avatarı
hasan17

Model: YRV Turbo

Mesajgönderen esarpcim tarih 02 Mar 2011, 11:00

doğru söylüyonuz şimdi arıza var arızacık var. bi hundayi aldım 11 sene bindim ettiğim maşraf tamire 250 lirayı geçmedi daha sonra bi proton gen2 aldım 4 ay bindim ettiğim masraf 1000 lirayı geçti enson 1000 lira daha masraf istiyodu elden o şekilde çıkardım araçta kimsenin aklına gelmeyecek sorunlar çıkıyodu benzin pompaaına şase gelmiyo 1 günün içinde 3 elktirikci 3 tüpcü 3 tamirci gezdim kimse sorunun ne olduğunu bilemedi şase yi direklediler bu seferde hep tüp hem benzin yakıyodu:) zor kurtuldum onun için sizlerden yardım istedim teşekkürler..(ha bu arad protonu 5 yere gösterdim ne boya nede motorda en ufak bi sıkıntı olduğunu söylediler km 62.000di daha)bide oynansa ne olacakmış onu bilemedim:)
esarpcim

Model: YRV

Mesajgönderen riogrande tarih 02 Mar 2011, 14:46

motor sesi --- daihatsularda motorlar genel olarak sessizdir.
lastik,yol sesi ---- burda lastikler önemli yumuşak lastikler pek ses yapmaz.
dışardan gelen diger sesler ---- burada daihatsu biraz zayıf
Kullanıcı avatarı
riogrande

Model: Terios 1. Nesil

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 02 Mar 2011, 15:09

ses alır, süspansiyonu çok serttir turbonun, o yüzden araç içi plastik sesleri olur. bunları duymayacaksınız, turbonun hıslaması ve varsa blowoff'un çufçufu eşliğinde gideceğinzi yere gittiğinizde hemen geri dönmek isteyeceksiniz. yrv turbo ile yolculuklar böyledir. özledim keratayı.
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Mesajgönderen hasan17 tarih 11 Mar 2011, 01:12

hasan17 yazdı:otomobil alımında şans çok önemli. sonuçta ikinci el bir araç alacaksınız. ince eleyip bakımlı bir araç alın. sert süspansiyon sizce problem değilse bence rahat ve keyifli bir araç. bende şanzuman problemi oluştu. servis bile şaşırdı. şans ne diyeyim. arızalanmayan araç duymadım..selamlar :)

esarpcim... şanzıman problemiyle ilgili düzeltme yapıyorum :!: bendeki problem elektrikçi hatası sonrası oluşan kablo problemi gözüküyor. şanzıman problemi değilmiş. seni yrv den soğutmayalım :lol: selamlar..
Kullanıcı avatarı
hasan17

Mesajgönderen xfreex tarih 11 Mar 2011, 10:52

selam serdarwords hocam açık hava filtresi bende almayı düşünüyorum. sanırım sende de var. hangi markayı tavsiye edersin? nereden, nasıl, ne kadara temin edebiliriz.? görüşmek üzere.
xfreex

Dön YRV - YRV Turbo

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir