YRV Turbo motor takozu !

Daihatsu'nun, gençler ve genç aileler için tasarlamış olduğu modelidir. YRV'nin açılımı: Young Recreational Vehicle'dır.

YRV Turbo motor takozu !

Mesajcosworth, 13 Kas 2009, 01:58

Arkadaşlar aracım otomatik yrv turbodur... Ve 'D' de ilen titreme yapıyor 'N ve P'de yapmıyor. Ve araştırmalarım sonucunda motor takozlarının öldüğü kanaatine vardım...Bu konuda yardımcı olabilecek var mı ?
Resim

Resim
Beygirin kadar hava yap , Kornan kadar öt ,Fren mesafen kadar kısa kes...
Kullanıcı avatarı
cosworth

Marka: Daihatsu
Model: YRV Turbo

Re: YRV Turbo motor takozu !

MesajYağmurAdam, 13 Kas 2009, 09:22

İstanbulda olsanız merkez servis sorunu çözer diyebilirdim fakat Kıbrıs'ta servis olayı nasıl bilmiyorum.
Sorunu da pek anlayamadım aslında. D de titreme dururken frene basınca oluyorsa frenle ilgili bir durum da olabilir.
YağmurAdam

MesajUmut-Gultekin, 13 Kas 2009, 10:00

Anladığım kadarıyla düşük devirlerde oluyor problem değil mi? Araba rölantide iken devir biraz yükselir. Ama D'ye aldığınızda, devir düşünce titreşim yaşıyorsunuz... Arabayı ekzos tamircilerine bir gösterin derim eğer yakınınızda Daihatsu servisi yoksa. Onların bir çözüm önerme olasılıkları olabilir.
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Model: Sirion 1. Nesil

Mesajcosworth, 15 Kas 2009, 13:50

Sorunu çözdük kesin motor takozundan kaynaklı.Egzost sistemi olağan çalışıyor.Evet yani ha durdu ha duracak modundanken,trafik ışıklarında dururken gibi zamanlarda yapıyor...burada çok pahalı rum tarafından getiriyorlar.o yüzden Sizlere de soraym dedim.Aslında ben Denizli'liyim ama denizlideki daihatsu servsi pek işime yaramıyor..ne zaman arasam biz sizi arayalım diyorlar dönmüyorlar... 2001 YRV turbo için ayrıca ben iridyum buji de alacağım ama bulamadık işte bu parçaları :D
Resim

Resim
Beygirin kadar hava yap , Kornan kadar öt ,Fren mesafen kadar kısa kes...
Kullanıcı avatarı
cosworth

Dön YRV - YRV Turbo

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir