Maltepe Özay Otomotiv'den Daihatsu Aşkına üyelerine özel kampanya!
%10 yedek parça indirimi ve %10 işçilik indirimi birlikte. Telefon: 0 (216) 417 25 24

yrv turbo nasıl bir araçtır?

Daihatsu'nun, gençler ve genç aileler için tasarlamış olduğu modelidir. YRV'nin açılımı: Young Recreational Vehicle'dır.

yrv turbo nasıl bir araçtır?

Mesajfreedom, 14 Haz 2010, 11:39

selam arkadaşlar foruma yeni üye oldum. adım murat, maraşta sınıf öğrtmeni oalrak görev yapmaktayım. aslen adanalıyım. şuan aracım 2006 corolla hb 1,6 terra. uzun zamandır yrv turboları takip ediyorum. ama deyatlı bilgiye sahip değilim. gtti diye bilinen nu araç nasıldır, nelerden hoşlanır, ne yer ne içer.... aracımı satıp gtti almayı planlıyorum. sık arıza açan bir araçmıdır? şimdiki aracımı 1,5 yıldır sorunsuz bir şekilde kullanıyorum(allaha şükür). bilgileriniz, deneyimlerinizi bekliyorum. gtti kullanma kılavuzu olan varsa paylaşabilirmi?. herkese güzel ve seviyeli forumlar diliyorum.
freedom

Marka: Diğer Markalardan Herhangi Birisi
Model: Diğer

Re: yrv turbo nasıl bir araçtır?

MesajUmut-Gultekin, 14 Haz 2010, 11:53

Aramıza hoşgeldiniz. Mektupta hal hatır sorar gibi sormuşsunuz. Aynı biçimde uzun uzadıya yanıtlayan çıkar mı emin değilim :) Ama emin olduğum birşey var, sorduğunuz soruların hepsinin yanıtı sitemizde hali hazırda mevcut.
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Marka: Diğer Markalardan Herhangi Birisi
Model: Diğer

Dön YRV - YRV Turbo

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir