Maltepe Özay Otomotiv'den Daihatsu Aşkına üyelerine özel kampanya!
%10 yedek parça indirimi ve %10 işçilik indirimi birlikte. Telefon: 0 (216) 417 25 24

yrv turbo sorun ACİL)

Daihatsu'nun, gençler ve genç aileler için tasarlamış olduğu modelidir. YRV'nin açılımı: Young Recreational Vehicle'dır.

yrv turbo sorun ACİL)

Mesajkordan, 04 Ağu 2010, 21:21

selamlr kıbrıstan yazıyorum.. yrv turbo araç sahibiyim cam açma kapama dügmelerinde sag taraf (sürücü) sorun var cam acılmıyor kapanmıyor dügmeleri söktük tetiklemesi çalışıyor yine cam kapanıp acılmıyor. bu dügmeyi komple degiştirmek istiyorum.. nerden bulabilirm türkiyeyede sadece bu parcayı almak için de gidebilirm yol sorun degil. (bir de son iki gündür sol ön tekerlekten ugultu geliyor neden olabilr daha önce bu sorunla karşılaşan oldumu?? Lastik basıncı kontrol ettim körükler saglam rot balans vs hepsi düzgün.) cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşşekürler...
kordan

Marka: Daihatsu
Model: YRV Turbo

Re: yrv turbo sorun ACİL)

MesajUmut-Gultekin, 04 Ağu 2010, 21:29

Düğmeyi tek bulamazsınız. Set olarak değişmesi gerekiyor. Lastikten gelen gürültünün ise pek çok sebebi olabilir. Bir servise ya da hiç değilse bir lastikçiye göstermenizde fayda var.
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Marka: Diğer Markalardan Herhangi Birisi
Model: Diğer

Mesajkordan, 04 Ağu 2010, 22:31

set ayrı fark etmez yeterki bulabilecegim bir yer olsun fiyat önemli degil lastikten gelen seside tamirciye gösterdim arabayı rulman mı rolama mı bişey dedi ama arabayı nerdeyse görmeden söyleyince :) pek güvenmedim dedigine o yüzden sormuştum neyse artık onu başkasına da gösterirm bu set olarak dügmerleri nereden bulabilirm kesin bir yer varmı kıbrısta yaşıyorum eger varsa ya kredi kartı ile ödeme yapıp getirtirecem buraya yada türkiyeye kendim gidip yerinden alacam..
kordan

Mesajcamoka, 05 Ağu 2010, 09:12

cam konusunda herhangi bir yorumum yok, ancak ön taraftan gelen uğultu muhtemelen ön rulman aşınmasından kaynaklanıyor, eğer sorun buysa tekerin araç hareket halindeyken çıkıvermesi tehlikesi var. bir tamirciye dinletin zaten hemen anlar uğultunun rulmandan gelip gelmediğini.
SiriOne
Kullanıcı avatarı
camoka

Model: Sirion 1. Nesil

MesajUmut-Gultekin, 05 Ağu 2010, 10:29

Düğmeyi Daihatsu servislerinden temin edebilirsiniz. Ama gideceğiniz servisi önceden arayıp sipariş etmenizde fayda var. Ellerinde olmayabilir. 1-2 gün önceden geleceğinizi bildirip sipariş ederseniz getireceklerdir.
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

MesajUmut-Gultekin, 05 Ağu 2010, 10:29

Düğmeyi Daihatsu servislerinden temin edebilirsiniz. Ama gideceğiniz servisi önceden arayıp sipariş etmenizde fayda var. Ellerinde olmayabilir. 1-2 gün önceden geleceğinizi bildirip sipariş ederseniz getireceklerdir.
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Mesajkordan, 05 Ağu 2010, 12:19

daihatsunun türkiyedeki servisine nasıl ulaşabilirim tam olarak adresiini telefon nosunu yazabilirmisn..
lastigin rulmanına bugun baktıracam kısmet olursa..teşşeküler
kordan

MesajUmut-Gultekin, 05 Ağu 2010, 14:11

Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Mesajkordan, 06 Ağu 2010, 13:17

teşşekürler..
kordan

Mesajkordan, 26 Eki 2010, 21:01

arkadaşlar daha öncede paylastıgım gibi aracımn ön düzenden ses geliyordu rulema sorunu vardı makinistim degiştirdi ses 1 ay kadar kesildi şu an tekrar ayni sesi yapıyor tekrar götürdüm servise arabayı degişmesi gerektiginis söyledi.. şu an 2 marka rulema bulabildm biri nachi diyeri koyong hangisini önerirsinz? daha önce takılanın markasını bilmiyorum.. şimdiden teşşekürler yorumlarınızı bekliyorm günde 140km mesafe gidiyorum ses çok can sıkıcı...
kordan

MesajFaTiH, 26 Eki 2010, 22:26

Valla dostum benim sahsi tavsiyem oralarda Daihatsunuzdan birebir anlayacak birini bulmaniz zor oldugundan;isinizden birkac gun fedakarlik edip Arabali vapurla Tasucu limanina inip Mersin yetkili servisinde araci iyi bir gostermeniz yonundedir..
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Model: Sirion 1. Nesil

Mesajkordan, 02 Kas 2010, 20:04

kardeş o biraz zor iş dolayısıyla başka alternatifi olan arkadaş varmı ?
kordan

Mesajbaykorg, 10 Kas 2010, 02:55

tek alternatifin şu.rulmanı servisten iste kargoyla yollasınlar.
baykorg

Dön YRV - YRV Turbo

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir