Maltepe Özay Otomotiv'den Daihatsu Aşkına üyelerine özel kampanya!
%10 yedek parça indirimi ve %10 işçilik indirimi birlikte. Telefon: 0 (216) 417 25 24

YRV Turbo'ya LPG taktırdık(2. araca)

Lütfen bu alana açacağınız konu başlığının genel bir konu olduğundan emin olunuz. Eğer tek bir modele hitap eden bir konudan bahsediyorsak, örn: "Sirion fren sistemi güçlendirmesi" gibi, bunun Sirion'a ait kategoride yazılması, bilgiye kolay ulaşılabilirlik açısından daha uygun düşecektir.

YRV Turbo'ya LPG taktırdık(2. araca)

MesajYağmurAdam, 13 Ağu 2008, 09:52

Merhaba arkadaşlar,

Daha önce de sanırım bahsetmiştim YRV Turbodan 2 adet kullanıyoruz diye. 1. sine LPG taktıralı(Tartarini) 8 ay civarı bir süre olmuştu. Bir takım problemlerle karşılaşmıştık. Dün ise diğerine BRC marka kit takıldı. İlk izlenimler gayet olumlu. Yakıt tüketimi ve diğer durumları zaman geçtikçe size ileteceğim. Yedek lastik için takılan lpg deposu kesinlikle arka koltukları biraz daraltıyor bu yuzden bagajın kenarına silindir şeklinde depo koyularak lpg takım işlemi yapıldı.

Pazar günü görüşmek dileğiyle..
YağmurAdam

Marka: Daihatsu
Model: YRV Turbo

Re: YRV Turbo'ya LPG taktırdık(2. araca)

MesajSirion gti, 13 Ağu 2008, 10:35

HAyırlı olsun benim siriondada lpg var 9 aydır falan ekonominin tadını çıkartıyoruz çok km yapanlara tavsiye ederim
Yolların ustasıyız daihatsunun hastasıyız..
Kullanıcı avatarı
Sirion gti

Model: Sirion 1. Nesil

MesajUmut-Gultekin, 13 Ağu 2008, 11:00

YağmurAdam yazdı:Merhaba arkadaşlar,

Daha önce de sanırım bahsetmiştim YRV Turbodan 2 adet kullanıyoruz diye. 1. sine LPG taktıralı(Tartarini) 8 ay civarı bir süre olmuştu. Bir takım problemlerle karşılaşmıştık. Dün ise diğerine BRC marka kit takıldı. İlk izlenimler gayet olumlu. Yakıt tüketimi ve diğer durumları zaman geçtikçe size ileteceğim. Yedek lastik için takılan lpg deposu kesinlikle arka koltukları biraz daraltıyor bu yuzden bagajın kenarına silindir şeklinde depo koyularak lpg takım işlemi yapıldı.

Pazar günü görüşmek dileğiyle..

İkinci aracın LPG deposu kaç litre oldu bu durumda?
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Marka: Diğer Markalardan Herhangi Birisi
Model: Diğer

MesajYağmurAdam, 14 Ağu 2008, 10:20

Onu da aynı yapmışlar 35 litre. Ben uzaktayım ya beni fazla dinlemediler. :) Dedim depo koymuşken biraz büyük olsun hacmi geniş olsun ama ne yaparsın. Bu bize yeter demişler.
YağmurAdam

MesajYağmurAdam, 14 Eki 2008, 08:28

Yakıt ile ilgili olarak en son gelişmeleri yazayım. Şehir dışı 90-100 km hız ile sürüşte 12.5 ykr yakıyor. Bir kaç kez denendi yakıt bu şekilde..
YağmurAdam

Dön LPG

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir