YRV Turbo'ya LPG taktırdım

Daihatsu'nun, gençler ve genç aileler için tasarlamış olduğu modelidir. YRV'nin açılımı: Young Recreational Vehicle'dır.

Re: YRV Turbo'ya LPG taktırdım

Mesajgönderen xfreex tarih 03 Kas 2010, 10:38

selamlar bende yrv turboma geçen hafta tüp taktırdım. konu eski ama yazayım dedim. lovato lpg+ simit tank taktırdım. aracın çalışmasında sorun olmadı allaha şükür. deniyorum hala. ama usta bujilerin eskimiş olduğunu söyledi. aldığım arkadal 15000 km önce değiştirdiğini söylemişti. 15000 km de bujiler eskirmi? usta da eğer yan sanayi ise eskir dedi. bir de üzerinde ngk çift tırnak buji çıktı. orjinali çift mi üç tırnakmı? görüşmek üzere.
xfreex

Marka: Daihatsu
Model: YRV Turbo

Mesajgönderen FaTiH tarih 03 Kas 2010, 11:54

Eskiyebilir tabii orjinal tavsiye edilen buji degil de daha dusuk kapasiteli motorlar icin uretilmis bujiyse..Size tavsiyem fabrikanin onerdiklerinin disina cikmayin.. Yukaridaki arama motorumuza "YRV Teknik bilgiler" yazin,altta cikan basliga tiklayin..ihtiyaciniz olan bilgiler orada mevcut.. ;)
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Model: Sirion 1. Nesil

Mesajgönderen YağmurAdam tarih 03 Kas 2010, 14:39

15000 km baya az. Bitmiş derken neye göre dediler acaba.
Bizim aracın bujilere de bitti demişlerdi biraz rengi değişmiş diye ama km'si gelmediği için şaşırıp araştırdım internetten. Olabilen problem yaratmayan bir durummuş.

Tüm ustalar çoğu şeyi doğru bilecekler diye bir kaide yok.

Ayrıca en son aldığım orjinal buji 2 tınak ve NGK markaydı.
YağmurAdam

Mesajgönderen xfreex tarih 03 Kas 2010, 15:16

bujilerin uuç kısmı yaklaşık 1,5 cm lik kısmı renk değiştirmişti. bunu görerek bitmiş dedi ustalar.
xfreex

Önceki

Dön YRV - YRV Turbo

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir