Maltepe Özay Otomotiv'den Daihatsu Aşkına üyelerine özel kampanya!
%10 yedek parça indirimi ve %10 işçilik indirimi birlikte. Telefon: 0 (216) 417 25 24

YRV TURBONUN FARLARINI NASIL ANGEL YAPARIM!!!

YRV TURBONUN FARLARINI NASIL ANGEL YAPARIM!!!

MesajYRV9873, 14 Ağu 2009, 04:44

MERHABA ARKADAŞLAR GEÇEN SERVİSE GİTTİM FAR AYARI YAPTIRMAK İÇİN BANA FAR AYNALARININ KIRILDIĞINI AYAR TUTMAYACAĞINI FARLARIN DEĞİŞMESİ GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİLER. BENDE FİYATINI SORMADIM AMA YENİ FARLARIN(AYRICA FİYATI NE KADAR BİLEN VAR MI?) EĞER YAPTIRABİLİRSEM SİYAH TABANLI VE MERCEKLİ EL YAPIMI ANGEL FARA DÖNÜŞTÜRMEK İSTİYORUM BU KONUDAKİ YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.
Young Recreational Vehicle
Kullanıcı avatarı
YRV9873

Marka: Daihatsu
Model: YRV Turbo

Re: YRV TURBONUN FARLARINI NASIL ANGEL YAPARIM!!!

MesajUmut-Gultekin, 14 Ağu 2009, 12:09

YRV9873 yazdı:MERHABA ARKADAŞLAR GEÇEN SERVİSE GİTTİM FAR AYARI YAPTIRMAK İÇİN BANA FAR AYNALARININ KIRILDIĞINI AYAR TUTMAYACAĞINI FARLARIN DEĞİŞMESİ GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİLER. BENDE FİYATINI SORMADIM AMA YENİ FARLARIN(AYRICA FİYATI NE KADAR BİLEN VAR MI?) EĞER YAPTIRABİLİRSEM SİYAH TABANLI VE MERCEKLİ EL YAPIMI ANGEL FARA DÖNÜŞTÜRMEK İSTİYORUM BU KONUDAKİ YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.

Tanesi 350-400 civarı birşey idi yanılmıyorsam. Bizim araba 2003 model ve farların plastiği kararmış durumda. Değiştirmeye niyet etmiş de o paraya kıyamamıştım...

Bence Angel yerine ledlerle yapılan kaş uygulaması çok daha güzel olur diye düşünüyorum (YRV'nin farları çatık durumda zaten. Çatık kaşlar yaptırıp bunları da parklara bağlatırsanız gözler ve çatık kaşlar olur, harika durur).
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Marka: Diğer Markalardan Herhangi Birisi
Model: Diğer

MesajYRV9873, 17 Ağu 2009, 18:48

Bu öneri için teşekkür ederim peki bu led uygulaması ne kadara malolur ve en iyi neresi yapar? Bu sorularıma da cevap verebilirseniz çok memnun olurum.
Young Recreational Vehicle
Kullanıcı avatarı
YRV9873

Marka: Daihatsu
Model: YRV Turbo

MesajUmut-Gultekin, 17 Ağu 2009, 19:06

YRV9873 yazdı:Bu öneri için teşekkür ederim peki bu led uygulaması ne kadara malolur ve en iyi neresi yapar? Bu sorularıma da cevap verebilirseniz çok memnun olurum.

20-30 Lira civarına büyük aksesuarcılarda veya hepsiburada.com da dışarıdan yapıştırılarak uygulananlarından bulabilirsiniz. Böylece az bir bedel karşılığında deneyebilir ve farı açtırmadan önce kararınızı verebilirsiniz.
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Marka: Diğer Markalardan Herhangi Birisi
Model: Diğer

Dön Aydınlatma

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir