yrv yedek lastik

Daihatsu'nun, gençler ve genç aileler için tasarlamış olduğu modelidir. YRV'nin açılımı: Young Recreational Vehicle'dır.

yrv yedek lastik

Mesajgönderen hasan17 tarih 16 Şub 2011, 13:41

arkadaşlar çanakkale'den yrvturbo kullanıcısıyım. aldığımda simit tüp takılıydı ve yedek ince istepne yoktu. yrv kullanıcısı arkadaşlardan orjinal ince lastik ölçülerine ihtiyacım var. teşekkürler.. :)
Kullanıcı avatarı
hasan17

Marka: Daihatsu
Model: YRV Turbo

Re: yrv yedek lastik

Mesajgönderen YağmurAdam tarih 17 Şub 2011, 14:05

Eve gidince unutmazsam bakayım. Küçük birşeydi ama ebatları aklımda değil.
YağmurAdam

Mesajgönderen SonCuoreci tarih 17 Şub 2011, 16:35

105/70/14 olsa gerek...
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Model: Cuore

Mesajgönderen YağmurAdam tarih 20 Şub 2011, 22:05

Evet ölçüler doğru. t105 70d14 yazıyor üzerinde.

Biraz uzun sürdü ama unutmuşum yaşlanıyoruz artık :)
YağmurAdam

Mesajgönderen hasan17 tarih 20 Şub 2011, 23:33

teşekkürler arkadaşlar. ikinci el olarak 115-70-14 var. biraz daha araştırıp bulamazsam onu alacağım. selamlar :)
Kullanıcı avatarı
hasan17

Mesajgönderen xfreex tarih 11 Mar 2011, 11:00

selam hasan17 arkadaşım bende de yrv turbo var aynı şekilde bende simit tank taktırdım. ve yedek lastiği de eve attım. onun yerine lastik tamir spreylerinden aldım aracıma. bir deodorant şişesi büyüklüğünde. stepneyi illaki alacağım diyorsan bilmem ama bu sprey aracın patlak lastiğini onarıyor hemde belli oranda şişiriyor. ben ekstra olarak bir de çakmaklıktan çalışan elektrikli bir pompa daha koydum araca. simit tankın yanındaki boşluğa hemsi rahatlıkla sığıyor. şunu da unutma orjinal stepne ebat olarak küçük. aracın aerodinamiğini bozar. uzun kullanamazsın ilk lastikçide değiştirmen gerekir. ben böyle bir yol izledim. seçim senin. spreyi hepsiburada.com adlı siteden aldım. stacy diye bir italyan markası. karar sizin. görüşürüz.
xfreex

Mesajgönderen hasan17 tarih 12 Mar 2011, 00:23

xfreex yazdı:selam hasan17 arkadaşım bende de yrv turbo var aynı şekilde bende simit tank taktırdım. ve yedek lastiği de eve attım. onun yerine lastik tamir spreylerinden aldım aracıma. bir deodorant şişesi büyüklüğünde. stepneyi illaki alacağım diyorsan bilmem ama bu sprey aracın patlak lastiğini onarıyor hemde belli oranda şişiriyor. ben ekstra olarak bir de çakmaklıktan çalışan elektrikli bir pompa daha koydum araca. simit tankın yanındaki boşluğa hemsi rahatlıkla sığıyor. şunu da unutma orjinal stepne ebat olarak küçük. aracın aerodinamiğini bozar. uzun kullanamazsın ilk lastikçide değiştirmen gerekir. ben böyle bir yol izledim. seçim senin. spreyi hepsiburada.com adlı siteden aldım. stacy diye bir italyan markası. karar sizin. görüşürüz.

selam xfreex. demekki aklın yolu birmiş :) yaklaşık bir hafta önce hepsi burada da bu ilana denk geldim. mantıklı gelince bende birtane aldım. dediğin gibi daha kullanışlı birşey. zaten lastikleri de yenilemiştim. ihtiyacın oldumu bilmiyorum ama 175-55R15 biraz zor bulunuyor. ben tanesi 130 liraya pirelli P6 buldum. çok da memnunum :)
Kullanıcı avatarı
hasan17

Dön YRV - YRV Turbo

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir