Sirion gti yazdı:Alayına isyan upsups çok iyi en azından şimdiye kadarki tecrübem adamlar hızlı ve sağlam
Doorman yazdı:2 secenek var:
1. ya yasal yollardan hakkınızı arayacaksınız tabi bulabilrseniz.
2. firmanın bilimum sube bölge bayii, genel merkezini filan arayıp stres atacaksınız.
SonCuoreci yazdı:Acaba CNR'ı arayıp durumu anlatsam mı diye de düşünüyorum? Belki bu biletle başka herhangi bir gün girişime izin verilebilir? Tabii ki açılışın yerini tutmayacak ama en azından bilet boşa gitmemiş olur... Ne dersiniz, bir fikri olan var mı bu konuda arkadaşlar?
SuperSonic yazdı:SonCuoreci yazdı:Acaba CNR'ı arayıp durumu anlatsam mı diye de düşünüyorum? Belki bu biletle başka herhangi bir gün girişime izin verilebilir? Tabii ki açılışın yerini tutmayacak ama en azından bilet boşa gitmemiş olur... Ne dersiniz, bir fikri olan var mı bu konuda arkadaşlar?
Bir arayıp sor istersen. Eğer olumlu yanıt çıkarsa diğer arkadaşa da haber veririz.
SonCuoreci yazdı:Allahım! Kafayı yemek işten değil!
Aradım CNR'ı operatöre bağlanmak için bekledim, buz gibi bir sesle karşılaştım, bayana durumu açıklarken daha yarısında, "Hayır o bilet sadece dün içindi, başka gün girmeniz mümkün değil" diyip kapattı telefonu!
Ölür müsün öldürür müsün?
Kafayı yemek üzereyim, zor tutuyorum şu an kendimi!
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir